#24
 306     Spydeberg     1

I know......Men har akkurat svidd av 10k på ferdigplen, så spørs om det blir aksept på sånt i familieråd  ;)

Hvorfor låner du ikke bare gjerdesaga som enhver seriøs trelast har på utsida?
   #26
 3 997     Oppland     0
Tydeligvis forskjell på by og landsbygd..

Her er det ingen problem å få låne sag om du vil gjøre arbeidet selv, ellers kan de lage til slike ting som du ønsker mot et fornuftig tillegg, på en større bordsag.
   #27
 447     Norge     1
Har liggende kledning og hadde tenkt å feste vannbrett på lektene over vindu.Hvordan avslutter man vindsperren over vinduet da?Skal den fuges fast på utsiden av vinduskarmen og klemmes av vinduslisten som kommer under vannbrettet?Ser for meg at det vannet som renner ned bak kledningen da vil samle seg opp der hvor det blir klemt.

Ser på tegningen her at den skal ut og festes på beslag over vannbrett,men hadde kun tenkt å bruke impregnert brett uten beslag...
Montering av vannbrett over/under vindu - vindu2.jpg - bøen

   #29
 306     Spydeberg     2
Det er jo ikke snakk om vann som renner i strie strømmer her (om kledningen er inntakt), mer dugg som luftespalta skal fjerne. Det går vel også å lime vindsperra m tec7 e.l. om du er i tvil.
   #30
 135     vigrestad     0
Jeg var nettopp hos en trelastforhandler og han kappet opp 2 lengder til meg for et vindu, den ene kappet han med 15 graders vinkel men når jeg ga han den andre lengden mente han det ikke var nødvendig for det nederste vannbordet og pratet om en eller aen slisse.... jeg er ganske forvirret nå for jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få rett vinkel på det nederste vannbrettet uten å sage det??
Signatur