HSt
   #31
 23 925     Lillestrøm kommune     0
Du kjøper ferdig impregnert vannbrett som passer til blikket du skal ha over. Det må være skrått også under. Mulig butikken mener at de bare bruker blikket som skrå kant og støtter det ytterst på deres vannbrett ? Hvorfor gjøre ting dårlig når det er lett å gjøre det korrekt ? Det skal være 8-10mm luft under vindu (ikke større da driver fukt lettere inn).

   #32
 120     vigrestad     0
takk for svar, ja jeg spurte etter ferdige vannbrett men dem hadde ikke det inne så han foreslo å kappe til meg men jeg kom jo bare halveis da :p
Signatur
   #33
 231     0
Hei,

Hopper inn i en gammel tråd. Jeg skal til å skifte vannbord over vindu og montere med beslag. Skissen over forklarer forsåvidt det meste hvordan dette skal gjøres. Det jeg lurer på, siden det er luftespalte mellom beslag og kledning, bør det monteres musebånd på insiden? Er dette noe som i det heletatt gjøres? Pr. idag går kledning helt ned til vannbord og det er tilnærmet tett rundt.
HSt
   #34
 23 925     Lillestrøm kommune     0
Jeg kriger mot mus på hytta og har montert musebånd, men har enda ikke vært runden rundt hytta så vet ikke om det enda er tett. (Foreløpig er det gjort på tilbygg).