113    4    0  

Vindusfarge til svart kledning

 524     Buskerud     0
Vi vurdere enten svart eller grå royal impregnert kledning. Om vi velger grå, så er valget greit på vinduer, da blir det antrasitt 7016. Men mer usikker på svart kledning, synes fort det kan bli for hardt med helt svarte vinduer. Kan antrasitt funke til royal svart?

   #1
 100     Oslo     0
Jeg ville tatt sorte karmer til sort kledning, men kanskje noe mer dempet matt sort. Alternativt helt hvitt for en sterk kontrast, men da passer det kanskje best om det er noen hvite elementer i kledningen også.

Helt sort er i alle fall ganske dominerende, men kan bli stilig om utført korrekt i rett miljø.

Royal kledning generelt falmer mye (og ujevnt) etter bare 3-5 år på alle bilder jeg har sett, så hvordan det passer med for eks. grå farge på karmene etter litt tid er litt vanskelig å si kanskje?

Tror ikke sort Royal har vært ute på markedet så lenge. Det er i alle fall vanskelig å finne annet enn nye hus med dette, i motsetning til for eks. brun.
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 524     Buskerud     0
Ja, magefølelsen sier vel at svarte karmer passer best. Har ikke sett noen bilder på nett med mørkegrå karmer. Men tror nok jeg har begynt å helle mot royal grå og antrasitt karmer og varmhvit/grå mur.
   #3
 1 860     Asker     0
Gikk forbi et hus idag, som hadde mørk kledning og hvite vinduer. I det tilfellet var ikke det så pent. Men det som gjorde det mindre pent var egentlig hvordan vinduene så ut. Det var mange høye, men smale vinduer på et helt karnapp. Tror i det tilfelle ville det vært penere med mørkt. Det sagt kunne sikkert resten av vinduene vært pene i lyse farger. Så kanskje det gir mening å se tegningene.
Signatur
HSt
   #4
 20 224     Sørum     0
Mener jeg har sett noen bilder her med ganske mørke grå vinduer, jeg er redd sort blir veldig hardt