542    14    0  

Pris på sluttmontering kjeller

 9     0
Hva burde priser vært på materiale, dokumentasjon og kobling av 12 stikkontakter 7 spotter, 1 dimmer, 2 brytere og 1 termostat til gulvvarme være? Elektriker kom til dekket bord med ferdigborret hull til spotter og enkel tilgang til ledninger i alle bokser. Termostat Ctm lyng mtouch one, lavtbyggende elko d. Stikk og spotter til rundt 600,-. Litt nysgjerrig da regningen ikke var mere spesifikk enn "løpende kostnader" 

  (trådstarter)
   #2
 9     0
Noen som vet om et bra elektriker firma i Trondheim og omegn? 😊
   #4
 399     0
Syns 22500 høres stivt ut basert på din beskrivelse.

Be om spesifisert regning. Kjapp hoderegning ville vært maks 15k for en sånn jobb og da har jeg regnet en hel dags jobb som det trolig ikke er.... 
  (trådstarter)
   #6
 9     0
Dyrt med fagfolk ja, synes det er litt slapt å ikke få en spesifisert regning når man går på timing. Mener de også har søkt om ombygging av sikringsskap til 3 fas. Vanskelig å si da ingenting er spesifisert.
Blir nok fastpris på resterende jobber jeg har, kjedelig å bli overrasket ved hver regning 🤫.
Takk for innspill folkens 👍
   #7
 3 538     Asker     0
22,5k høres helt ok ut. Regnet punktpris ville dette fort bli 20k. Så er det litt risiko og dokumentasjon og sluttkontroll. At du tenker det som helt klart betyr ikke at det er det. Kan muligens være verre. Elektrikker må jo se nøye over, sjekke og evt bytte kabler og åpne dersom elektrikker skal kunne garantere at huset ikke brenner ned.
Signatur

   #8
 93     0
Forstår jeg det riktig hvis spottkassene var montert og ledninger hang ut av hullene, klar til kobling? I tillegg til å koble ferdig opplagte stikk og termostater? Dette høres jo ikke ut som en dags arbeid en gang? For meg(som ikke er elektriker) høres jo dette helt sinnsykt ut... Og ihvertfall hvis jeg forstår det sånn at materialkost allerede er ute av regnestykket.
  (trådstarter)
   #9
 9     0
Summen er inkludert materialer og montering. Her har elektriker vært innom å sett på det jeg har trekt før igjenkleing og behandling av vegger. Vi får se hva det blir til, første regningen jeg fikk fra de var på 32500,- noe som viste seg å være feil. Fikk den nedjustert til 18000.
   #10
 399     0
Hvis det er inkl alt materiell til skjult anlegg, søknad til everket og at de har vært der en egen tur for å kontrollere det så er det ikke så ille. Uansett ikke godt å vite uten å ha sett jobben.