2,044    17    0  

Tilbud elektroarbeider - Tillegg til NEK 400:2010

 26     0
Hei,

Vi holder på å bygge hus, som er en tilpasset variant av det som var lagt opp til fra entreprenør/utbygger. Har nå kommet til det stadiet at tilleggsordre for elektro skal plasseres, og ønsker i den forbindelse å få noen innspill på hva dere synes om prisnivået eletriker har lagt seg på, og evt. om jeg burde etterspørre alternative produkter (tenker da i hovedsak på led/dimmer).

Artic COB Star Downlight 8W (Namron) - Kr. 1,100 eks. mva. pr. stk. (50 stk)
Elko 315 GLE Dimmer - Kr. 500 eks. mva. pr. stk. (10 stk)
Kurs/kontakt 16A - Kr. 2,000 eks. mva. pr. stk. (2 stk., elbil og ekstra stekeovn)
Opplegg for TV/Data (Coax + 2 x Cat 5) - Kr. 2,000 eks. mva. pr. stk. (2 stk.

Oppgradering til Elko Pluss (hvit) - Kr. 200 eks. mva. pr. stk

Setter stor pris på evt. innspill. Synes vel selv at prisen på led-spotter er noe stiv, men så vet ikke jeg hva som er normalt heller.

   #1
 1,519     Akershus     0
Spot var dyrt, men inkluderer vel kasse og montering. De koster vel ca 600 veil. Kurs til elbil var billig, elko plus påslaget var høyt. Du kan kjøpe alt materiellet i etterkant for mindre enn 250 per punkt..
WF
   #2
 575     Haugesund     0
Stemmer.. En Elko plus stikkontakt ligger for tiden på ca 140kr inkludert mva i flere nettbutikker. Så 250 kr EKSTRA pr stikk i forhold til vanlig stikk hørtes alt for mye ut.
En vanlig stikk koster vel litt den også som da kan trekkes fra.
   #3
 1,151     Akershus     0
Stikkontakt på 16A for elbil er ikke tillat, og krever også egen jordfeilbryter type B. så den prisen er helt på jordet og de har ikke peiling på dette. Forøvrig ellers så er det priser som er normale for bygg, har sett billigere men også dyrere.
dimmer var absolutt ikke dyr. men det er vel tillegg istedefor bryter, så spm er jo hva er org pris pr punkt.
   #4
 535     Horten     0
dette virker da som normale priser.
at det er dyrt er det liten tvil til men dette er normalt, og det å sammenligne priser med hva enkelte netthandler skal ha for de er lite hensiktsmessig.

punkt pris går jeg utfra er ferdig montert, da kommer boks,kabel,arbeid og ikke minst GARANTI inn i bildet.

alt i alt priser som er i tråd med "normalen"
   #5
 202     0
Relativt greie og vanlige priser, men burde kunne prute litt ned på spottene. Det koster ikke stort mer å legge opp en kontra 10, hvis de er på samme sted.

Ellers syns jeg pris på dimmer var god, i forhold til at det er en installatør.

  (trådstarter)
   #6
 26     0
Takk for tilbakemeldinger.

Noen som har erfaringer med nevnte spot? Er den av god kvalitet, og går den fint sammen med 315 GLE (som jeg forstår har blitt "oppgradert")?
   #7
 1,519     Akershus     0
Har man avtalt stikk 16 a til elbil, da må man levere forskriftsmessig, selv om det var billig. Jeg har kjøpt noen av disse spottene. Det er elektroimportøren sitt merke. Jeg regner med at når man skal oppgradere til elko plus stikkontakt finnes det veggboks og ledere i veggen alt.

   #8
 202     0
Det kommer jo litt ann på øye som ser. Det er ingenting som sier at man ikke kan legge opp en 16a kurs i garasje, med stikk. Hva eier bruker den til seinere, det er en annen sak.

TS, hvis du har sagt at kursen skal brukes til elbil, og kun det, så hadde jeg bedt de spesifisere dette i et tilbud.
  (trådstarter)
   #9
 26     0
Det er spesifisert, men for å unngå forvirring så skal det altså leveres blå rundstift, ikke standard stikk som kan slite litt med kontinuerlig 16A belastning.
   #10
 202     0
Da kan han tydeligvis ikke det han driver med. Opplegg til elbil skal idag ha et B-vern, dette alene koster vel omtrent mer enn det du skal betale.