113,350    234    3  

Nytt Sikring skap (Type chint.)

TML
 466     M&R     0

Hei.
hva synes dere om denne prisen.

Fikk pris på komplett sikringeskap med montering KR 9900 8 sikringer av type Kina Chint.(på hytta)
Jeg har hørt så mye negativt om Chint her inne at jeg ikke helt vet.Nå har det seg slik at jeg har Chint hjemme og de fungerer jo fint.Jeg kunne også få Moeller automater men litt dyrere.

Skal legge varmekabler og da hadde de fastpris på 4800+mva opp til 10m2 med termostat.
Dette er vel ikke så rasgale vell.

   #1
 369     I et hus     0
Den varmekabelprisen må du bare slå til på!
Trikkerene her inne hyler og skriker om chint, men ser det er mye brukt rundt forbi både i privathus og næringsbygg. Og er jo garanti om en automat ryker...  Wink
   #2
 22,342     Akershus     0
Hvor mye er det ekstra for möller? Ting bör holde mere enn fem aar. Dette er en sikkerhetsdetalj og bör etter min mening vare av god kvalitet.
TML
  (trådstarter)
   #3
 466     M&R     0


ok ja jeg hører det.
De må jo levere kvalitet hvis de skal være med i konkuransen.
hørt enkelte sier det er flere kjente merker som kommer ut av de samme maskinene i klina som Chint blir produsert....
   #5
 911     Hordaland     0
Kommer litt an på hvordan man merker at de fungerer fint...
At de ikke løser ut i tide og utide er greitt det, men den dagen de IKKE løser ut, hva da?
Nå kjenner ikke jeg til Chint og heller ikke hva som er svakheten med de.
Mulig de fungerer meget bra, men personlig ville jeg heller satset på noen som blir anbefalt av flertallet.
   #6
 21,481     Enebolig     0
Nettopp. Man vet lite om hvor lenge Chint holder utover 5 år. Men garantien mot varmgang...? Defekt jordfeilbryter? Defekt sikring? Mye antakelser og synsing, men etter å ha montert så til de grader mange Chint automater, så har jeg mine klare tanker om de som mener at det som er inni selve automaten er gull.
TML
  (trådstarter)
   #7
 466     M&R     0

Tilbud nr 1 svert bra dette her ja.

Nytt skap 2 rader 8 kurser Chint 9 900,00
Nytt skap 2 rader 8 kurser Eaton(Tidligere Moeller) 11 543,75

VARMEKABEL INKL.TERMOSTAT 6 000,00

noen synspunkter......   #8
 21,481     Enebolig     1
Ja, firmaer tar latterlig godt betalt for dårlig kvalitet som meningmann ikke vet om. Her er det snakk om at du får en Mercedes for noen hundrelapper ekstra kontra en Fiat.

Pris er ikke mitt sterkeste felt, men jeg kan si at prisen på varmekabel er heller ikke så gal, får håpe det følger med en grei termostat.
   #9
 350     Rælingen     0
Jeg bygde om skapet mitt til Chint jordfeilautomater i fjor høst. Hittil har jeg ingenting å utsette på disse. Skruetilkoblingene virker solide nok for en normal trent arm. Man skal jo ikke skru i hjel tilkoblingene, enten om det er Moeller eller Chint.
De løser også ut ved den minste overbelastning. De bestod også jordfeiltesten med glans.
Jeg mener ikke at Chint er gull, men det er heller ikke Moeller. Moeller ryker de også.
Jeg tror også at Moeller og de andre kjente merkene er dyrere pga navnet. Er jo ofte sånn i disse dager at en fabrikk produserer omtrent samme produkt til flere forskjellige firmaer, bare med forskjellig navn på fremsiden på produktet. Om dette gjelder Chint også er jeg usikker på.
Men i dagens samfunn er pris en viktig faktor. Vi vil alle ha billige produkter, og så lenge Chint ligger litt under halv pris av Moeller, tror jeg flere og flere vil velge Chint. Jeg synes Moeller er overpriset. Hadde de senket prisen, tror jeg flere "vanlige" forbrukere ville ha valgt Moeller.
Signatur
   #10
 21,481     Enebolig     0
Det er et faktum at kjente merker noen ganger tar betalt for selve navnet. Der er det greit med konkurranse. Men når det gjelder sikringer, så finnes det mangfoldige produkter på markedet.

Jeg skiller mellom hva jeg tror og hva jeg vet. Når det gjelder montering og kvalitet på skruer, deksler, bunnskinner osv, så er Chint milevis bak andre leverandører. Og da kan man ikke snakke om at er elkofisert osv, jeg liker Moeller, ABB, Schneider, Hager, Gewiss, Legrand osv. Bare spar meg for Chint  :P

Forøvrig er bla Schneider og Moeller bare marginalt dyrere ut til kunde, noe tilbudet til trådstarter viser. Men er mulig at firmaet tjener mer på Chint, for jeg synes de tar seg godt betalt for en Lada.