178    8    1  

Stille Elko-varmekabler

 74     Kristiansand     0
Jeg skjønner ingenting av denne termostaten. Uansett om jeg stiller den ned fra 23 grader til 20, så spretter den tilbake til 23. Ja, jeg vet det tar tid før varmen i gulvet regulerer seg, men den blir rett og slett ikke stilt inn på 20. Er det noen som kjenner til denne typen, og som vet hva jeg skal gjøre for å kunne styre den helt vanlig? Pluss og minus, opp og ned.
Stille Elko-varmekabler - IMG_2555.jpeg - halvors

   #2
 24,675     Akershus     0
Ser ut til at selve brukerveiledningen må en hente på nettet.

Trolig fungerer dette i vanlig drift slik at den viser aktuell temperatur i hulvet, ikke din ønskede temperatur. Sjekk punkt 6 i veiledningen. Jeg synes den var tynn. Sjekk på nett.

Du kan forsøke å trykke +/- og deretter 0 som kvittering. 
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 74     Kristiansand     0
Jeg lastet ned en manual, men jeg blir bare mer forvirret. Om noen vet nøyaktig hva jeg kan gjøre for å fjerne IQ-sperren, og få den til å fungere på helt vanlig måte - pluss og minus - så tas tips imot med takk! 😅
Stille Elko-varmekabler - IMG_2557.jpeg - halvors
HSt
   #4
 36,620     Lillestrøm kommune     0
Kjell skriver 0 som kvittering så det betyr vel at du avsluttet ikke endringen korrekt (har ikke lest manualen)
   #5
 24,675     Akershus     0
Fra elko sine sider:
«-Spenning: AC 230V ~, 50Hz
-Maks. belastning resistive laster: 3520W, maks 16A
-Valgfritt betjening av produktet i «stand alone  modus uten app med temperatursettpunkt eller frittstående tidsplan. For mer avansert styring kan den legges til i ELKO Smart App (WiFi) "

Her ser det ut til at det skal være mulig å styre den som en vanlig dum termostat uten app eller noe som helst.  Imidlertid må en kanskje spore opp full brukerveiledning på nettet via QR_koden? Tåpelig opplegg om en er avhengig av en QR-leser for å få tilgang til bruksanvisningen. Der pleier å være en manuell bakvei.

På en lignende termostat er det blå hvit og rød knapp. Blå ned, rød opp, hvit i midten, kvittering. I displayet er det også et mikroskopisk symbol som viser om elementet er på eller av på den. Ser at det er antydet noen skygger her også. 
Signatur
   #6
 1,104     Trøndelag     0
Det skal være å bare bruke + og -.  Innstilt verdi synes når du trykker på knappene (+/-). Den går så tilbake til å vise lufttemperatur.

Du er sikker på at du har ventet lenge nok til at lufttemperaturen faktisk har endret seg?

Edit: Alternativt at det ligger et program i mobilappen som overstyrer?
Stille Elko-varmekabler - IMG_0619.jpeg - Passat
  (trådstarter)
   #7
 74     Kristiansand     0
Tusen takk for god hjelp, alle sammen! 😃 Ja, jeg tror det var noe som overstyrte, eller som hadde hengt seg litt. Fikk en elektrikerkompis til å se på det, og han måtte nullstille og jobbe litt for å få den i gang. Jeg fikk lastet ned og koblet den til app, så nå funker alt helt perfekt! Tusen, tusen takk!

TSt
   #8
 14,509     1
Elektroniske termostater kan endre oppsettet via uønskede spennings pulser. Så de kan også få innstillinger som ikke kan velges i oppsettet. Derfor er det å få programmert den på nytt en god ide hvis de oppfører seg rart. Jeg fikk satt RC ledd på kontraktor spoler og da forsvant problemet.