63,422    89    2  

Moderne Elektriske Varmeovner, Infrarød Varme

 8     Norge     0
Kunne DU tenke deg å spare på strømregningen, og samtidig ha det siste nye innenfor panelovner?
thermored™ Infrarødvarme er den ideelle form for oppvarming.  De nye varmepanelene har et lavt energiforbruk, og de mange varianter gir deg utallige interiørmuligheter. Gå inn på <URL til selvreklame fjernet - jafo> så ser du hva jeg mener

Hva sier dere?
Shocked
Siste redigering: Saturday, September 1, 2012 5:24:36 AM av Jafo
Moderne Elektriske Varmeovner, Infrarød Varme - Stue.jpg - cathper

   #4
 974     0
njaaanææ.... vert det ikkje litt kaldt på den sida som vender bort frå varmepanelet?
  (trådstarter)
   #5
 8     Norge     0
Hei Ivar

Teknologien med Infrarød Varme. betyr jo at de infrarøde bølgene varmer opp objektene de treffer,  dvs. den varmer opp vegg, gulv, deg, møbler etc.

Har du vært inne på hjemmesiden?? Smile
   #6
 974     0
Jadå, cathper, eg har sett på vevsida. Der var alt rosenraudt.

Men når eit varmepanel sender ut stråling, vil flater som "ser" panelet verte varma opp. Andre flater vert ikkje varma opp - t.d. bakenden når du sit på do, eller den sida av deg som vender bort frå panelet. For om lag
35-35 år sidan var låg-temp strålingsvarme i taket litt populært. Dei som hadde slikt (nokre har det kanskje framleis) opplevde at det vart golvkaldt under t.d. bord.

Det jamnar seg naturlegvis noko ut ved at flater som mottek stråling også strålar ut noko (men mindre) varme. Men vevsida - og den første postinga di- lovar energisparing. Det skjer ved at du slår av varmen når det ikkje er folk i rommet. Då mister du denne sekundæreffekten. Attpåtil kan det hende du sjølv strålar ut meir varme enn du tek i mot.


Eit spørsmål: Er cathper  representant for thermored ? (det står ingen signatur..., jf. signaturen til Bio-Tech)
  (trådstarter)
   #7
 8     Norge     0
Hei Ivar, takk for ditt svar og nok et  spørsmål :D
Først, du skal ikke sammenligne thermored's varmepaneler med de gamle stråleovnene, ei heller henge ovner til vegg i taket..
Når jeg sier at thermored's varmepaneler er energibesparende, mener jeg bl.a at Infrarød Varme er en anderledes form for oppvarming, du føler og opplever  varmen anderledes og behagelig, dermed har du ikke samme behov for høy temperatur i rommet. For hver grad du senker temperaturen, sparer du jo som kjent penger.

Har du sett på Rondo??

Jepp, vi er representant for thermored i Scandinavia, og har selvfølgelig thermored's produkter som endel av vår oppvarming.

   #8
 974     0
Ingen har vel sagt noko om "gamle" stråleomnar eller å henge omnar i taket. Det eg sikta til var "takvarme" som t.d. Eswa leverte (leverer?). Det verka(r) i prinsippet slik panela dine gjer. Strålingsfysikken er den same.

Når du, som leverandør, seier at "thermored's varmepaneler er energibesparende", må du ha dokumentasjon for dette. Eg meiner argumenta du fører her er feil - og at du driv villeiande marknadsføring.

Du kan spare varme - men då må du gå ned i komfort; t.d. ved å akseptere at det er golvkaldt under bordet, eller at den eine sida av deg kjennest kaldare enn den andre, eller at bakenden er kald på do....

Golvvarme har faktisk den effekten (samanlikna med punktvarme) at du kan senke romtemperaturen og likevel ha den same komforten....

   #9
 16     0
Hei

Vurderer å henge en plate av denne typen i taket på kjøkkenet. dette som en erstatning for å legge varmekabler på betonggulv, med påstøp i høyden som medfører høydeforskjell til resten av gulvarealet (tot. 90m2 med gulv)
Tanken er at da varmes betonggulvet opp i arbeidssonen på kjøkkenet,  og føles som gulvvarme.

Har ingen begrep om pris på disse ovnene, noen som vet? :-X
   #10
 3,258     Akershus     0


Har ingen begrep om pris på disse ovnene, noen som vet? :-X


Er vel som i resten av byggebransjen, og hos gateselgere i syden, "special price for you, my friend, just for today".

Altså, ingen vet prisen, og alt er personlige rabatter, uten førpris, eller fake førpris.
Signatur