228    3    1  

Problemer med varmtvann

 2     0
Har en "OSO - Super Standard S 200", som plutselig har begynt å levere for lite varmtvann. I løpet av en dusj, vask av noen steke panner så var det kaldt vann når nummer 2 skulle dusje. Ikke brukt varmtvann utennom dette på 12-14 timer.

Måler at berederen trekker ca 8,6 A, så antar at det ikke er noe galt med varmekolben. Har også prøvd å trykke på den røde "reset"-knappen.

Er det andre ting jeg kan sjekke som gjør at berederen ikke holder på varmtvannet? Termostat etc....?

HSt
   #1
 24 855     Lillestrøm kommune     0
Hvis dykkrøret er korrodert hull på så går vel alt kaldt vann direkte fra inn til ut. (Et rør som går ned i tanken fra toppen som fører det kalde vannet til bunnen). Har du kommunalt vann ? Noe spesielt med vannet ?

Vet om en kommune i Trøndelag der varmtvannsbredere for noen år siden var historie i løpet av veldig kort tid. Hva feilen var vet jeg ikke men butikkene skulle selge en N-modell til beboere i denne kommunen. Nå er visst denne modellen blitt standard.

Det står vel også en blandeventil på toppen skal denne feile slik ?
   #3
 33     1
Vet om en kommune i Trøndelag der varmtvannsbredere for noen år siden var historie i løpet av veldig kort tid. Hva feilen var vet jeg ikke men butikkene skulle selge en N-modell til beboere i denne kommunen. Nå er visst denne modellen blitt standard.

Mener at det er Åsen du snakker om, ett tettsted i Levanger kommune. Problemet er visstnok veldig høyt kalkinnhold på vannet!