#13
 409     trøndelag     0
hei kjellb,anbefaler smarthus fra carlo gavassi,
viss du søker på emnet smarthus elkomatic finner du masse info.
jeg er trikker,å har elko matic som nå heter smarthus fra carlo gavassi.
er meget fornøyd med dette. lykke til med valget. ;D
   #14
 68     0

Noen som har erfaring med nobø 700? Lurer på å instalere den i vårt nygygg.


Jeg bruker Nobø 700 i en større leilighet (150 kvm). Det fungerer helt fint. Ikke spesielt avansert, men har nattesenking, soner etc. Den fungerer også fint til å regulere lamper av/på til beste tidspunkter (men ikke til å skru de av/på i daglig bruk, om du skjønner). "Fjernkontrollen"/styringsenheten er nok litt gammeldags i forhold til de nyeste med fancy farger og touchscreen etc.

Den gjør jobben for oss bra. Til en rimelig penge. Og siden jeg hadde Nobø-ovner fra før var det bare å bytte ut styringen i disse så var det tut & kjør.
   #16
 663     0

Hvorfor det, å hva system er å foretrekke?

Behovet vårt/kjekt å ha, tenker jeg som følgende:
Kunne spare strøm i form av lys og varme, og Kunne styre dette fra mobil

Det skal være trådløst, slik at endringer kan lett gjøres i fremtiden.

Kunne ha en fjernkontroll eller bryter som kunne slå av alt utstyr som ikke skal være på feks. når en forlater boligen eller når en sover, for så å lett kunne slå alt på igjen ved behov.

Uten at det koster for mye.

Noe mer jeg ikke har tenkt på? Grin

   #18
 409     trøndelag     0
kjenner ikke til nobø sit system fult ut,men dette systemet er vell ment for styring av varme,det kan vell ikke samenlignes med smarthus produkter som det er å fårstå at spørsmålet starta med.jeg mener att det må satses penger på noe som er meir i tiden å framtidsrettet,nobø sine løsninger var vell på topp for noen år siden. med sin 512 og senere 700.
   #19
 1,292     Ålesund     0
Ja, det er ikke mer enn et styringssystem for varme, og bittelitt til.. Men det fungerer bra for det det er ment til Wink