250    7    0  

Trafokiosk på eiendom

 3     0
E-verket vil gjerne bygge en trafokiosk på vår tomt - 2 x 2,5 og 2 meter høy. Er klart det er bra og få ledninger ned fra master, men erstatningsbeløp de har nevnt er veldig lavt ifht d vi vurderer vil være en forringelse av vår eiendom utsyn osv. Hva er en minnelig erstatning i en slik sak? Hvordan går vi frem?

   #1
 266     Lillehammer     0
erstattning er nå èn ting, men restriksjonene de ilegger trafoen og området/trasèer rundt er jo det verste
   #2
 17 836     Akershus     0
Pluss at du ventelig vil få evigvarende trafobrumming. Bør være noe avstand til hus og soverom.
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 3     0
Vi er skeptiske - har også fått vite at kiosken vil regnes inn som bebygget areal på total av tomten og vi planlegger en ny dobbeltgarasje på motsatt side av huset som da vil påvirkes av lovlig % utnyttelsesgrad. Kiosken vil ikke være til veldig stor sjenanse slik d ser ut på tegningene vi har fått, men ulempene og restriksjoner for femtiden er jo d vi tenker mest på. Skulle man ønske å bebygge denne siden av tomten i fremtiden kan d bli utfordringer for oss. Lurer uansett på hva som er vanlig å forvente som en erstatning i sum om vi skulle svare ja.
   #4
 718     Stavanger     0
Neineinei, for deg som beboer på eiendom er det ABSOLUTT ingen fordeler. Det du får i "erstatning" er garantert mindre en hva du evt taper hvis du en gang skal selge.
Signatur
HSt
   #6
 20 848     Sørum     0
En bekjent brukte 28k i søknader før de fikk bygge sykkelboden som sto litt for nærme trafokiosken, MRN sidrn det bare var en sykkelbod så fikk de det gjennom til slutt. Be om avklaringer og be de tinglyse disse hvis dere går inn på dette så trenger dere ikke samme runden.
   #7
 2 134     I huset mitt     0
Finnes ingen fordeler for grunneier å ha en slik trafo på tomta i et slikt tilfelle nei. Brumming, kabelfeil/graving, brann, etc er jo ting som skjer i livet til en trafo, så litt "action" rundt bygget kan man nok forvente også.
Men, et sted må jo den trafo stå da.