7,579    12    0  

Utelys som lyser nedenfra og opp på veggen

 111     0
Hei alle sammen.

Skal nå bygge oss nytt hus og ser litt på lys som jeg skal ha ute.
Det jeg lurer på er om det er noen som har noen tips eller erfaringer med lamper spotter som en graver ned langs husveggen og som lyser opp på veggen.

Håper dere skjønner hva jeg mener hehe

Takk for svar.

   #1
 5,112     Troms     0
Jeg har sett dette på et hus en gang, husker ikke hvor, bare at det var fantastiskstilig. Ga en fyldig og litt sånn spektakulær effekt ift å ha lysene ovenfra ned.
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 111     0
Hei byggebobb.

Jepp kan tenke meg det.Så et hus i Mandal en gang med lyset nedenfra og opp. Kan bare si at det var helt rått hehe.
Tenkte meg og fikse til noe sånt nå som vi skal bygge  Smile
   #3
 5,112     Troms     0
Det huset jeg så hadde dette var i tillegg hvitt, så det styrker nok effekten mye. Vi skal også bygge til våren og tiden går med til å se på slike lysløsninger du skisserer her  Smile
Signatur
   #4
 346     0
Her kan det være noen tips. Kikker litt på en uplight løsning men blir ikke helt enig med byggfruen!
Signatur
   #5
 738     0
Vi skal ha et lite utsikk i mur med en liten stripe med glassbyggerstein i. DEtte skal være hvitt. Her har vi tenkt å ha noen lys nede i bakken som lyser opp på muren. Dette tror jeg vil bli bra! Men har ikke sett så mange løsninger på dette. Har sett for meg en litt stor spott-lignende sak som ligger i bakken.

   #10
 5,112     Troms     0

Dette svaret ditt er ullent.....hva mener du egentlig? Finner du nøyaktig samme varene til mye billigere pris et annet sted, så er det reelt å poste et slikt innlegg, men hvis du har funnet andre lystyper av andre merker billigere et annet sted så blir det liksom noe feil for meg..... klart du vil finne lyspærer og slikt billigere andre steder. Skulle jo bare mangle. Men finner du akkurat disse billigere et annet sted så post linker. Da er det interessant og et grunnlag for å presse pris  ;)
Signatur