#31
 745     Sponvika     0
Måtte bruke dobbelt så mye gulvmaling med Gjøko og mer enn dobbelt tid. Prøvde Infra en gang, aldri mer, sprut og søl.

   #33
 46     Hedmark     0
Infra og Harmoni er Gjøco, i annen embalasje.

Her bærer det til Forbrukerrådet, og lenger om det trengs, sperregrunningen deres har ødelagt fire rom, og de vil gi meg maling, som jeg ikke har behov for.

Ufattelig at de kan si at de ikke gir noen garanti. Etter bare et par måneder er det tydelig at, selv om det er gjort som beskrevet på embalasjen, produktet ikke er i nærheten av å ha de egenskapene som beskrevet. Gule kvister over alt.  :-[

Så ikke bruk Gjøco / Infra / Harmoni Sperregrunn!!!
   #34
 2,264     1
Melder meg på her.
Har malt 3 nye furudører med Harmoni sperregrunn, alle kvister syntes gjennom nå, ca 1 år etterpå.

Den sperrer IKKE I DET HELE TATT for blødning fra kvister.

Har derimot god erfaring med Harmoni interiørmaling. (Brukt på MDF-plater).
   #36
 46     Hedmark     0
Vi brukte kun sperregrunn, siden dette produktet har kvistlakk i seg, og de da påstår det skal være en erstatning for kvistlakkstrøkene med påfølgende grunning oppå.

Heldigvis har jeg brukt Jotun sperregrunn, med 2 strøk kvistlakk først på resten, og dette er jo kjempefint.

Rimelig forbanna på meg sjøl for at jeg lot meg overtale til å kjøpe produktet, og på behandlingen jeg har fått når jeg har klaget.
   #37
 46     Hedmark     0

Melder meg på her.
Har malt 3 nye furudører med Harmoni sperregrunn, alle kvister syntes gjennom nå, ca 1 år etterpå.

Den sperrer IKKE I DET HELE TATT for blødning fra kvister.


Har du klaget?
De skryter nemlig så voldsomt av at de nesten ikke har klager på produktet... så jeg håper alle som opplever at noe strider mot § 15 i Forbrukerkjøpsloven klager.

Fra § 15 b) (tingen skal) "svare til det som forbrukeren har grunn til å forvente ved kjøp av en slik ting når det gjelder holdbarhet og andre egenskaper"

   #38
 15     Horten     0
Hei, mye av den veldig billige malingen er langt dårligere enn Lady. Jotun er veldig gode til å reklamere for det de lager, men det finnes flere produsenter som kan lage like god maling. Yunik er et slikt merke ( endel av Flugger konsernet), kvaliteten er minst på høyde med Jotun sine produkter, og til en langt lavere pris, siden de ikke har fordyrende mellomledd. Sjekk billigmaling.no og se på produktene.
Signatur
   #39
 256     Sørlandet     0
Du selger tydeligvis Yunik?Har malt stue,gang og soverom. Har bare brukt Joutun, som har vært på kampanjepris på OBS:) Jeg må si jeg er meget fornøyd med Jotun,

Gulvmaling i stue brukte vi 3stjerners gulvmaling. Her endte vi opp med tre strøk på et gammelt furugulv. Resultatet vil vise seg når gulvet blir brukt.(Les: Har enda ikke flyttet inn)
Men håper at det er god hold i malingen. Med tanke på prisen bør det være det...700-800kr,- for 3L.. ::)
   #40
 598     Midt-noreg     0
3-stjernerproduktene fra Butinox er den produktserien vi brukte mest av den tiden vi hadde butinox som leverandør. Hvordan du klarte å bruke 3 strøk er et mysterium, har alltid opplevd at gulvmalingen deres dekker utrolig bra. Har også brukt mye av den på dører, håndlister i trapper osv, veldig slitesterk maling.
Signatur