#21
 11     Oslo     0
Er det noen som har erfaring med Bema maling fra Bergen Malingfabrikk? Er visstnok billigere enn lady og andre.

   #22
 586     Karmøy     0
Jeg var kjip på malinga i taket i stua, og endte opp med å male 5 strøk før jeg kastet hele malingen og kjøpte Lady. 6 strøk på et tak burde vel holde tenker jeg. hehe
Signatur
   #23
 116     0

Vi har pleid å handle fra Steen-Hansen http://www.steen-hansen.no som har lave priser. Har aldri opplevd annet enn helt kurante produkter som dekker godt og lukter relativt lite. Har brukt både til vegg, tak og vinduskarmer (olje). Nå holder vi på med oppussing av stuen i vårt "nye" hus, og kjøpte all maling på OBS, siden det var noen veldig få kroner å spare, og de var nærmest. Da bruker vi Scanox helmatt til grunning og tak, samt "Butinox interiør" til vegg, og Scanox medium sparkel. Ingen av disse er vi fornøyd med. Mener bestemt at det vi kjøpte på Steen-Hansen var langt bedre, minst så god som de svindyre merkevarene som Lady.
Av pensler og ruller er Jotun konge på haugen, spesielt om du skal ha høy finish som f.eks i vinduskarmer, men der finnes også helt greie ting som koster halvparten. Kjøpte et sett med pensler fra Infra på Obs, og de er helt greie til vannbasert iallfall. Rullene kjøpte vi på Steen Hansen, aner ikke merket, men de funker helt greit til vegg og tak.

Kan anbefale å bruke Steen Hansen, bra dekkevne og lett å arbeide med, har fått god karakter i tester.
   #24
 940     0
Bruk jotun sine produkter,pensler som MAL har er de beste.Er nok litt dyrere men mye bedre.
Signatur
   #25
 1,818     Skogsvåg på Sotra     0

Er det noen som har erfaring med Bema maling fra Bergen Malingfabrikk? Er visstnok billigere enn lady og andre.

Har malt en god del med Bergen Malingfabrikk/BEMA sine produkter. De _var_ rimelige, en gang i tiden, men nå er det ikke rare forskjellen fra BEMA til merkevarer som Lady.
BEMA er grei nok (men heller ikke mer) til tørre rom, og flater som ikke blir utsatt for stor slitasje. Men produktene de har til baderom fungerer ikke slik den skal! Min bror opplevde å måtte rive ned et 4-5 år gammelt bad pga dårlige produkter. Arbeidet var gjort helt etter anvisninger, likevel slapp det store mengder fukt gjennom, med resultat at gipsplater nærmest datt fra hverandre. Har bekjente som har brukt BEMA til utvendig behandling av mur og kledning. Produktene har stort sett gjort det motsatte av det de skulle. Kjipt å måtte bytte all kledning på et "nytt" hus pga ubrukelig maling. BEMA har hatt endel slike saker på seg, og har ikke akkurat vist seg å være en seriøs produsent.

Mitt råd er å styre unna, hold deg til kjente produsenter, selv om det er noe dyrere. Steen-Hansen er en annen Bergensk produsent, som lager noe bra produkter, til gode priser. Har god erfaring med ordinær vegg / takmaling, spesielt til prisen. Jotun sin EasyClean er ganske dyr, men er det absolutt beste jeg noensinne har malt med. Tørker ekstremt fort (litt for fort, om du jobber "feil"), og har en veldig flott, matt, finish, som dekker helligdager. Denne er ideell til steder hvor det er endel belastning, hvor du gjerne må kunne vaske overflaten: Listverk, innvendige dører, innvendige murvegger.
Signatur
   #26
 11     Oslo     0
Ble usikker på tilbakemeldingen så jeg kjørte lady over hele linja siden maleren likevel var såpass dyr. Kjørte Sens i barnerommet, men det virket som den sugde maling, for den brukte et tre liters spann ekstra i forhold til det andre tilsvarende rommet der jeg brukte lady.
   #27
 969     0
Bruker bare Jotun produkter litt dyrere men da vet jeg hva jeg får.
Signatur

   #28
 11     Oslo     0
Nå skal det jo sies at Sens også er et jotun produkt som visstnok er mye mer skånsomt for allergikere og anbefalt av astamforeningen eller no slikt.
   #29
 46     Hedmark     0
Styr unna Gjøco/Infra/Harmoni (alt dette er det samme produktet i forskjellig forpakning) sperregrunning i alle fall! Malinga er heller ikke god.

Kvistgjennomslag etter ett par måneder, og bare drit å få fra leverandøren, i både produkt og svar. "Derfor utsteder ikke vi som produsent  noen garanti på at kvist ikke kan trenge igjennom." Hva er poenget med produktet da??? Klart brudd på forbrukerkjøpsloven spør du meg.

Angrer bittert på valg av produkt, priser meg lykkelig for at vi ikke har brukt det i hele huset, og kommer ikke til å gi meg på kravet mitt om kompensasjon for arbeidet som må gjøres opp igjen.

Jeg har gjort som beskrevet på embalasjen, og som jeg fikk beskjed om ved kjøp - av to forskjellige selgere.

FRUSTRERT!!!!!!!!!!!!! Rommene mine ser ikke ut!  :'(

   #30
 1,076     1484     0
Kjenner ikke Gjøco, men er enig med forrige poster om at Infra / Harmoni vannbasert interiørmaling er noe forbanna drit. Hjelper lite å spare noen få kroner pr spann, når man trenger ett strøk ekstra. Både penger og ikke minst tid man sløser vekk.

Lady er produktet for meg, har testet litt Flügger uten å bli overbevist...
Signatur