1 617    22    13  

Dårlig utført arbeide på våtrom

 11     0
Hei,

Er i den uheldige situasjon der jeg har hatt flislegger på besøk og der vedkommende har gjort en dårlig jobb.

Det er hull i fuge flere plasser, på mellom noen mm til flere cm, samt at den generelle fugejobben er dårlig. Det er også benyttet flere skadede fliser. Han har også ripet opp hals på vask på kjøkkenet som har blitt benyttet til å fylle bøtte. Dette benekter han, selvfølgelig.

Har hatt kontakt med flislegger, som nå er på ferie til mid-August og han har gitt meg to valg:
1. Ta imot en kompensasjon på 5000,- for å få noen andre til å dekke dette.
2. Vente til han er tilbake.

Ingen av disse virker reelle siden jeg tviler på at jeg får dekt inn reparasjon med «bare» 5000,- (Har avdekket en 10-15 «feil» i varierende alvorsgrad. Bad er 4kvm). Og vil heller ikke utsette innflyttingen med en måned.

Spørsmålet mitt er: Hvilke rettigheter har jeg her og hvordan kan jeg gå frem for å hevde de og å få dette ut av verden så fort som råd?

Får ikke til å legge ved mer enn ett bilde på tlf.
Dårlig utført arbeide på våtrom - BC2FFB16-0D41-4EAB-806F-395193CB6B43.jpeg - EirikMS94

  (trådstarter)
   #4
 11     0
Har ca 20-25 andre bilder med diverse feil, men litt mye styr å legge ut via telefon. Man skjønner poenget via de første 4.

Glemte å nevne at det er brukt «skikkelig firma og at jeg var så dum å betale regningen så snart den kom, så å holde igjen er ikke en opsjon.
jaf
   #5
 5 005     tromsø     0
Jeg synes ikke feila var så galne. Det er jo håndarbeid. Muring. Det er ikke plastikk og noen småfeil vil det bli. Murer er under tidspress. Så han er avhengig av å lime et antall kvm hver dag.
  (trådstarter)
   #6
 11     1

Jeg synes ikke feila var så galne. Det er jo håndarbeid. Muring. Det er ikke plastikk og noen småfeil vil det bli. Murer er under tidspress. Så han er avhengig av å lime et antall kvm hver dag.


Ærlig sak å være under press, men hvordan man limer flis med skader istedefor å kontakte meg for å evt få kjøpt en ny pakke, skjønner jeg ikke.
Å ha stygge fuger kan jeg også leve med, men finner flere plasser på badet der fuge delvis mangler, som på øverste bildet. Det er jo bak mål? Iallefall ikke noe jeg hadde kunne signert av på om det var mitt verk.
TDJ
   #7
 1 614     Asker      1
Forutsett at det underliggende (memban ++) er ok, er vel dette av kosmetisk karakter og av mindre betydning for funksjon. Ville sendt full dokumentasjon (alle bilder) til entreprenøren og dersom vedkommende aksepterer (skriftlig) å fikse "feilene", ville jeg gått for det. Ingen problemer å benytte badet i mellomtiden.
Signatur

   #9
 804     klippdalen     2
man betaler for å få et profesjonelt resultat, da bør man kunne forvente å få akkurat det.. ellers kunne man like gjerne gjort det selv.


uakseptabelt og slurv dette. uansett hvor "tidspresset" håndtverkeren er.. da har noen prioritert feil
   #10
 758     Stavanger     1
Helt uakseptabelt med skadet flis på vegg. Seriøst... At en har hatt dårlig tid med fugene kan ordnes men noen her inne kan da ikke mene at å montere skadet flis er helt ok..?
Signatur