#11
 2     3
Om du ikke har startet enda kan jeg tipse deg om en butikk som selger leirpuss med betonglook. Dette er et miljøvennlig alternativ til betong, passer perfekt til bad, vegger og gulv! Sjekk ut www.souk.no.

  (trådstarter)
   #12
 106     Karmøy     1
Hei Thomas
Nei har stoppet litt pga andre prosjekter har blitt prioritert.
Men ja disse så ut som de hadde bra utvalg, dette må sjekkes mere opp, takk for tipset!
   #13
 43     Oslo     1
Ja det høres riktig ut både med egenskaper og effekter i overflate utseende , etter som jeg har forstått er det en "top coat" som holder det tett også.

Men så var det å få tak i det en plass som er billigere enn de 850 kr pr. M2 jeg har fått pris på og da som hadde vært inntressant 😄

Jeg gikk på kurs på Dekorhuset med tanke på å gjøre jobben selv. Da blir prisen rundt 650 pr m2 og man må kjøpe et minimum av materiale så da ble det ike så billig allikevel Smile
   #14
 13     3
Hei.

Har brukt dette på et bad selv samt fått levert av Dekorhuset på et par prosjekter når jeg drev egen håndtverkerbedrift.

God erfaring med produktene. Vær obs på at det i dusjsoner krever vedlikehold i form av impregnering og voks jevnlig for at kvaliteten skal holde seg.

Ser utrolig tøft ut og gir et kult uttrykk på bad eller andre steder i huset.
   #16
 5     2
Jeg har fått sendt mikrosement direkte fra Spania. Med primer, sealer, lakk og frakt til Strømstad kom det på ca 170 kr pr m2.
Ganske kurant å legge. Artig å teste ut ulike tekniker.

   #20
 3     2
Lurer på om du får med bruksanvisning på engelsk og hvor mye du betalte i frakt/toll...