1 026    3    17  

Oppdatering "Hvordan bli kvitt leietaker før jeg går konkurs?"

 27     Hjemme     9
Hei og takk for sist Smile

Denne oppdateringen har jeg virkelig sett fram til og fantasert om i flere år nå. 
Kanskje noen her husker denne saken? http://byggebolig.no/forbrukerrettigheter/hvordan-bli-kvitt-leietaker-for-jeg-gar-konkurs

For 4 år siden bestemte jeg meg dyrt og hellig for at jeg skulle komme med en oppdatering, og den skulle ende godt!

Huset ble, ikke overraskende, tvangssolgt. Gjelden var skyhøy, betalingsanmerkninger og inkassosaker haglet på og jeg må innrømme at jeg sank ned i en depresjon og handlingslammelse en periode.
Jeg skammet meg også, tenk å være så forbannet naiv og toskete at hele fremtiden min nå så mørk og svart ut..
Om ikke annet ble dette en lærerik og dyr lærepenge; Det koster å være dum! 

Men, man overlever mye og også slikt som dette. 
Da deppetåka letnet begynte jeg å se meg om etter noe å gjøre. Jeg søkte på alskens jobber. Hoteller, kontor, butikker, vaskejobber, omsorgsyrket og innen fiskeindustrien. Jeg fikk napp noen steder men fikk aldri fast ansettelse, noe som var målet for å kunne inngå avtaler med kreditorene mine.

Nå har jeg vært fisker i snart 3 år og om 5 mnd er jeg gjeldfri. Jeg prioriterte beinhardt for å nå målet mitt som var å bli gjeldfri. Jeg solgte nesten alt jeg eide og flyttet inn i en liten møblert hybelleilighet, eier stort sett bare klær og annet personlige ting. Det rare/fine er at jeg aldri har følt meg mer fri og fornøyd enn jeg gjør akkurat nå. Smile

Så, da gjenstår det å bare takke for meg. Takk for at du leste og god sommer til brukerne her Smile


   #1
 1 641     0
Så bra !
Men som jeg tolket ditt innlegg for 4 år siden, var det mer enn leietager du slet med. For høyt lån i forhold til inntekt var vel dilemma her. Å være avhengig av en leietagers innbetaling på 5000 kr for å få ting til å gå rundt er ganske uansvarlig.
Lykke til videre !
   #2
 10 486     Akershus     8
Jeg husker denne saken godt. Hadde håpet selve problemet skulle løse seg bedre enn at det endte i tvangssalg og masse gjeld. Allikevel er det godt å se at det går rette veien, og at du har fått orden i ting.


Og til MesterThomas, jeg tror ikke TS trenger noen formaninger her.
Signatur