#113
 1,818     Skogsvåg på Sotra     0

Vinyl tenker du på? Kanskje ikke så dumt....

Jepp. Billig, demper lyd/fall/slag, tåler vann/fukt, kjapt å legge. Og i den grad det diskuteres at det er ymse gasser fra slike belegg, så skal dere jo ikke bo permanent i rommet. I huset vi kjøpte var det innredet snekkerrom i kjelleren, hvor det har vært jobbet nokså intenst med ymse maskineri (han som hadde huset før oss drev og snekret for salg). Der hadde han vannfast spon med belegg oppå, lagt tidlig på 80-tallet. Vakkert er det ikke idag, men det er helt. Da har han brukt belegg som er limt, men det finnes jo i formater alt fra de med filt under og som er veldig myke å gå på (og som kanskje ikke tåler like mye skarpe gjenstander) som bare skal legges løst, og så videre. Verdt å vurdere, selv om det finnes mye annet og. Den billig-laminaten de har på Ikea har vi på kjøkkenet her. Alt for blankt til å kunne kalles vakkert, men det har merkverdig nok ikke est opp noen steder til tross for endel vannsøl. Men det er hardt og kaldt, og skjøtene synes veldig godt.
Signatur
   #114
 869     0
Billig med vinyl? Det er vel avhengig av kvalitet. Den jeg har sett meg ut koster 250 m2, og det er ganske normal pris.
Signatur
   #115
 1,818     Skogsvåg på Sotra     0

Billig med vinyl? Det er vel avhengig av kvalitet. Den jeg har sett meg ut koster 250 m2, og det er ganske normal pris.

250,-? Du finner da fine belegg til langt lavere pris, fremdeles med glimrende kvalitet. Første jeg fant på nettet, og dette er vel noe med det dyrere/bedre som er å få tak i? Tviler ikke på at det finnes belegg til langt høyere pris, men her snakker vi en lekestue og ikke god-stuen  ;)
Okkesom er det totalprisen som teller. De fleste andre gulv trenger tillegg som lim, stift, underlag, for ikke å glemme tidsaspektet  Smile Må ha tid til å dele en voksenbrus med naboen vettu  ;D
Signatur
   #116
 735     Drøbak     0
De har vinylbelegg ned i 90kr/m2 på Bauhaus. Mønster og kvalitet på disse kan jeg ikke garantere du syns er like bra som prisen  Tongue
Signatur

   #118
 878     Sokna, Ringerike     0
Jeg har Alloc commersial stone på kjøkkenet. (skal se ut som flisgulv).
Det har tålt mye vann og er fortsatt like fint etter 8 år. Så om du vill ha laminat der vil jeg anbefale noe sånt. Var ganske dyr den gangen (300 + / m2, men jeg tror den koster i overkant av 200kr/m2 nå.
Signatur
Ebe
   #120
 4,452     Vestlandet     0
Tror Alloc er eneren mtp vannavstøtning. Har lagt både Alloc og Pergo hjemme, og Alloc føles mest holdbar.

Det har ligget vannpytter rundt vannskåla til bikkja i flere dager og det søles med vann der daglig, ingen spor til noe skade.
Signatur