498    6    0  

Hørmann garasjeport levert av Port Teknikk- Elendig kvalitet og dårlig kundebehandling

 46     0
Jeg tenkte å dele min erfaring med Hørmann garasjeport, levert av Port Teknikk.
Vi bygde garasje i 2012, og jeg innhentet priser fra flere leverandører av garasjeporter. Valget falt til slutt på Hørmann, ikke det billigste alternativet, men valgte å betale ekstra for kvalitet (trodde jeg). 

Nå, 7,5 år etter montering, er altså min garasjeport begynt å ruste på to av leddene. Jeg kontaktet Port Teknikk om dette, og trodde jeg hadde en god sak. I garantibeviset står det nemlig 10 års garanti, men dette "omfatter KUN sikker funksjon av Hørmann-porten", altså ingen garanti mot rust. Til informasjon er dette langt fra salt og sjøsprøyt. 

Har studert naboene sine porter, som har bygd garasje på samme tid som meg, ingen andre porter har antydning til rust. Løftet dette et nivå, og kontaktet Hørmann Norge AS også, men møtte ingen forståelse derfra heller.

I tillegg vil jeg nenvne at helt siden dag en, siden de monterte min garasjeport, har den støyet, når den kjøres opp/ned. Har hatt service på porten en gang, da ble det skiftet en wire, og smørt opp, men dette hjalp ingenting for støyen sin del. Sammenlignet med naboene mine, har de alltid hatt en nærmest lydløs port. 'Hørmann garasjeport levert av Port Teknikk- Elendig kvalitet og dårlig kundebehandling  - 98159456_256718142190879_7678301158921732096_n.jpg - ChroniX 

TSt
   #1
 7 917     0
Det er viktig å rengjøre stålporter slik at de tørker ordentlig. Det ser ikke ut til å være gjort her.
   #2
 415     Oslo     0
Det var leit. Jeg har bare hørt positive ting om Hörmann, både på jobb og privat. Siden jeg har denne på lista mi har jeg også trålt forumet her og det virker som de fleste er fornøyd også her.
Signatur
HSt
   #3
 26 722     Lillestrøm kommune     0
Ja vi monterte hos foreldre og er godt fornøyd. Men med gummilist under trenger en mer ventiler inn nede, vi erstattet vippeport og mistet dermed spalt under port. (Bredde på garaajeportåpning klarte vi å gjøre større når vippeport beslag mm ble fjernet)
TSt
   #4
 7 917     0
Kondens og manglende rengjøring kan nok føre til rust problemer, derfor er ventilasjon og renhold viktig. Venter på at en port i nabolaget skal begynne å ruste siden den ikke vaskes, ser det er litt grønske utvendig fra ene hjørnet på denne.
Eye
   #5
 261     Jæren     0
Nå, 7,5 år etter montering, er altså min garasjeport begynt å ruste på to av leddene. Jeg kontaktet Port Teknikk om dette, og trodde jeg hadde en god sak. I garantibeviset står det nemlig 10 års garanti, men dette "omfatter KUN sikker funksjon av Hørmann-porten", altså ingen garanti mot rust.

Jeg ser også begynnende rust utvendig på min Hørmann-leddport fra 2012 (ikke levert av Port Teknikk).

Her sies det i 2013 at Hørmann har 10-års rustgaranti:  https://www.norskebransjemagasinet.no/nyheter/artikel/kvalitetsporter-som-varer_PortSpesialistenLister
  (trådstarter)
   #6
 46     0
Har sikkert hatt endel reklamasjon av denne type, derfor fjernet rust-garanti. Hører gjerne fra deg om du skulle få medhold, og de ønsker å ordne opp i denne type reklamasjon. Ingen hjelp å få fra min lokale Portteknikk hverfall..