378    4    0  

Betongvibrator

 55     0
Er det noen som har erfaring med betongvibrator. Jeg lurer på om det er stor forskjell på en til 3000, og en proff. Jeg har null erfaring . 
Hørt at de skal senkes ned og opp i en jevn fart. 

TDJ
   #1
 1 466     Asker      0
Har benytte denne fra Jula: https://www.jula.no/catalog/bygg-og-maling/maling-og-fugemasse/flis-murerverktoy/betongvibratorer/betongvibrator-271001/. (Ca 1500.-)
Brukt den til diverse "amatør-arbeid" de siste 3-4 årene og lurer hver gang på hvorfor jeg ikke kjøpte denne tidlig er !
Å få "disset" på plass betongen OG sikre at luft-blærer kommer ut er gjort på noen sekunder og med et minimum av fysisk arbeid. Har støpt forstøtningsmurer på ca 20-30 cm bredde og opp til ca 60 cm høyde med både armering og kult iblandet. Har fungert 100 % for meg.
Vet ikke hva du mener med ned og opp i jevn fart; er ikke rocket science dette. Et poeng er ikke å vibrere for lenge; blandingen kan "skille" seg med "tungstoff" på bunnen og "tynnstoff" (dvs vann) på toppen.
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 55     0
Takk ' jeg begynner å forstå. Da skal jeg kjøpe en sånn, eller i samme størrelsen.
   #3
 28     Møre og Romsdal     0
Skal stå i brosjyre hvilken hastighet du skal ta vibrator opp og ned, samt avstand fra vibrasjonspunkt til neste punkt. Gjerne 8-10x diameter på de jeg har på jobb.

Vibrator skal heller ikke benyttes for å flytte betong, fort gjor å separere betongen da.
Signatur