111    3    0  

Rep av steinmur

 1     0
Heisann! Har denne muren her som det ramler litt Stein fra. Tenkte å støpe i mellom alle steinene. Men kom til å tenke på at det er kansje dumt å stenge muren helt pga vann og frostsprengning 
Har dere noen ideer og tips
Rep av steinmur - E6ED9A7E-7AC4-499E-808C-98A31820BCD2.jpeg - Multiservice

   #1
 822     0
Her ville jeg vært forsiktig, hør med noen om de kan anbefale en rennende tynn slush som fyller hulrom men samtidig gir vann muligheten for å renne unna.

Jeg har samme mur i mindre skala, der vurderer jeg den fugesanden som du vanner etterpå (blir stiv). Men har ikke sjekket dette godt nok enda.
Signatur
   #2
 594     0
Henger meg på her da jeg også har en eldgammel steinmur som kunne trengt litt bindemiddel
   #3
 2 166     Sørlandet     0
Sprøytebetong og armeringsnett. Må jo ha firma til å utføre da så gratis blir det ikke. For vannet sin del så renner det fint på baksiden og man setter for sikkerhetskyld rør i bunnen av slikt før man sprøyter.

Er ingenting i veien for å hive b20 imellom steienene men det er litt av en jobb og om man vil oppnå noe særlig med å gjøre det er jeg litt tvilende til.

Noe tynn gugge eller fugesand kan dere bare glemme. Det ene blir bare søl og det andre blir ikke stivt nok i så store gliper og blir vasket vekk i første regnskyll.