(trådstarter)
   #21
 99     0
Da har det skjedd litt igjen. Tok fri fra jobb fredag og fikk jobbet en del i helgen.

torjusan: Ny terrasse med nedfelt basseng - - torjusantorjusan: Ny terrasse med nedfelt basseng - - torjusantorjusan: Ny terrasse med nedfelt basseng - - torjusantorjusan: Ny terrasse med nedfelt basseng - - torjusantorjusan: Ny terrasse med nedfelt basseng - - torjusan

  (trådstarter)
   #22
 99     0
torjusan: Ny terrasse med nedfelt basseng - - torjusan
torjusan: Ny terrasse med nedfelt basseng - - torjusan

torjusan: Ny terrasse med nedfelt basseng - - torjusan

Levegger og takbjelker er satt opp. Oppleggsbjelke på vegg ble montert rett på asfaltplate for å lettere kunne bytte kledning i nær fremtid. 

Rekkverkstolper er montert. Gikk for 48x98 da de også skal fungere som stolper for spiler under terrasse. Kommer nok til å gå for 36x148mm topprekke selv om den blir litt smal. Kunne gått for 48x198, men det blir veldig massivt.  Monter hadde ikke 36/40x170mm slik noen andre har.

Kom godt igang med kledning på levegger. Fikk tak i samme type som huset selv om huset er fra 1963. Takbjelker og kledning osv skal males hvitt. Kommer gjennomsiktig plasttak fra plastmo.

Inni "sommerstua" har vi valgt å ha liggende låvekledning i 198mm bredde som skal males hvit. Foreløpig blir det helt åpent, men det kommer nok en vegg med foldedør så fort lommeboka tillater det. Derfor males alt med drygonlinmaling. Tips til usiolert foldedør mottas med takk!

Jeg har lagt klar 3 stk 16A kurser ut til den nye terrassen, så da skulle jeg har nok av strøm til pumper, varmekolbe / varmepumpe og lys og varme i sommerstue :)  Ser for meg å legge en del skjultanlegg i levegg da begge sider skal kles. Kjekt med litt brytere, stikkontakter og kanskje USB lader rundt forbi Wink

Inni sommerstua blir det en plassbygd sittebenk. 
   #23
 839     Østfold     1
Jeg har samme type basseng som også er "innebygd". Ser du for deg å pakke det sammen når vinteren kommer eller la det overvintre ute? Jeg har hatt mitt i kun èn vinter, og da lot jeg det stå ute. Ser ikke ut som det tok skader av det, men det var litt styr med å få det klart/rent til bruk. Var en del blader og litt regn/snøvann som hadde forvillet seg nedi.
  (trådstarter)
   #24
 99     0
Jeg kan pakke det sammen uten alt for mye jobb, men jeg vurderer å tømme det, ta inn pumper osv også dekke til åpningen med et slags tak også la det stå ute.
  (trådstarter)
   #25
 99     0
Litt oppdatering. Da er 700 meter på spiler montert, ble veldig fornøyd med resultatet Smile

Usikker på om jeg skal behandle spiler og eller terrassebord til neste år, eller om jeg skal la det gråne naturlig. Hekkans jobb å beise 700 meter med spiler. Tips?

torjusan: Ny terrasse med nedfelt basseng - - torjusantorjusan: Ny terrasse med nedfelt basseng - - torjusan

torjusan: Ny terrasse med nedfelt basseng - - torjusan

Har gjort ferdig røranlegg i sommerstua, her blir det litt stikkontakter for varmeovner, belysning, sonos høyttalere, lyslenker, USB lader osv Smile Inni sommerstua blir det liggende låvekledning 22x198mm.

Til uka kommer plastttaket Grin
  (trådstarter)
   #26
 99     3
torjusan: Ny terrasse med nedfelt basseng - - torjusan

Tak, panel, elektrisk og plassbygd benk på plass. Smile Ser frem til lange sommerkvelder her. I går ble flatskjermen satt ut hvor det ble vist live streaming fra palmesus festivalen ☺️

   #28
 826     Sørvikmark     1
Nydelig. Hvordan er tilgangen til bassenget nedenifra? Dersom det skulle vise seg å bli defekt en gang i tida og du skal bytte det. Har du tatt høyde for vannet som eventuelt måtte komme fra en sprekk?
TSt
   #29
 7 526     0
Strøminntaket som nå er kommet rett oppå et tak hvordan går det med dette ?
Tenker til vinteren når det f.eks. snør ned. Ville tatt inn basseng eller iallefall dekket det til slik at lys ikk bryter ned duken. Du ville ikke hatt noe vindu i veggene som er satt opp ?
   #30
 82     Norway     0
Veldig veldig pent!
Vi vurderer så og si identisk løsning.

Lurer på om du har bilde så du kan se taket litt bedre? Bilde tatt litt ovenfra på en måte:)
Hvor kjøpte du taket?

En ting til, har det noe å si på bruk av BYA når man legger på tak? Eller er dette fritt fram?