(trådstarter)
   #11
 5     Harestua     0

Ser svar om trykk er skrevet mens jeg skrev det under, men henger meg på alikevel,

30-40cm lavere er 7.2tonn mindre vann  Tongue.  Jeg har sett på linken til platene dine og ser at de brukes innendørs på alt jeg finner så jeg ville ikke brukt disse platene.  Belagt kryssfiner i riktig tykkelse derimot  Smile (og denne får du med not og fjær i tillegg). (Fuktbestandig tror jeg betyr tåler å bli tørket av med en våt klut, det er vel som en del vanntette klokker der en skal forstå vanntett som at de tåler en tur i regnvær på armen din).

Men bortsett fra denne kommentaren så tror jeg at du er et godt stykke på vei. Trykket ditt er ikke noe verre enn å beregne hvor mye vann du har over deg på et gitt dyp, 1 liter er 1 kg og ytterveggene må fordele dette mellom seg. Vi som har støpt med forskaling og betong vet jo hvor viktige gode skråavstivere er så jeg tror det er innfesting av disse og kanskje hvilken høyde disse går opp til (kanskje også 2 høyder) som er den største usikkerheten i prosjektet ditt.I følge produsenten/forhandler så er dem mer motstandsdyktige enn dette. men blir nokk kryssfiner uansett da dette er rimligere.

Det som kan gjøres er jo og sette inn 3 skråavstivere per strekkfisk på hver side da vil man få en skråavstiver fra bunn og opp til litt over en meter.

bassenget skal stå 40 cm under bakkeplan så har mulighet til og fylle igjen litt rundt også.

Har vurdert ovalt stålplatebasseng men er ikke så begeistret for avslutningskanten som følger med disse.
Har sett på poolraadgiveren.se at dem har bilder med pene avsluttninger til stålplatebasseng. men ikke sett noe av det hos norske forhandlere.