#31
 80     0
På årets modeller så er bryterene nå plassert på panelet foran Deres bønner er hørt Wink

bex
   #32
 4,293     Østlandet     0
her er det kulegrillen fra europris :D  fungerer helt knall Grin og smaken blir som den skal være
Signatur
   #33
 1,724     Trondheim     0
Jeg kjøpte en Cello fra byggmakker, valget sto mellom den og tilsvarende Weber. Denne var så å si likverdig kvalitetsmessig og man fikk kokeplass til pris som weber ikke kunne  konkurrere med. Gjenstår bare å prøve den da...

MVH
Sakke
   #34
 745     Sponvika     0
Ble anbefalt Meco kull firkantgrill og den har gjort jobben i 20-25 år, litt rust og tynn "bunnpanne" men mer kan en vel ikke forvente i her i sjøkanten.
Skal bli spennende å se om Landmanngrillen (kull-firkant) hjemme lever så lenge.

Blir mye "mel" i bunnen som vanskeliggjør grillingen, men det løses ved å sikte ut det minste i hjemmelaget siktekasse.
   #35
 7,685     Bærum     0
Vi har en svær rånegrill fra Plantasjen. Den fungerer helt greit. Tror den har 6 brennere. Imidlertid er jeg veldig glad i den lille kulegrillen fra Weber kjøpt på Shell for noen hundrelapper. Den fungerer utrolig fint hvis man liker kullgrill. Hemmligheten er selvfølgelig å ha god tid. Weberbrikketer er veldig gode, men krever lang opptenningstid. Når de først er varme kan du grille lenge. Vi har ogsåen av peisgrillene fra Plantasjen. Også meget bra, men spiser brikketer. PS. Weberbrikketer er billig på Maxbo.
   #36
 110     Finnmark     0
Sjekk hyttetorget hvis du ønsker gass grill

MVH
TAB
Signatur
   #37
 21,481     Enebolig     0

Weberbrikketer er veldig gode, men krever lang opptenningstid.


Jeg har prøvd briketter èn gang, kjøpt på Rema. Husker i produsent, men er "den vanlige"  :P

Jeg klarte jeg ikke engang å få fyr på dritten. Holdt ikke på så lenge, kullet var i nærheten og folk ville ha mat. Hva er din hemmelighet?

   #38
 745     Sponvika     0
Har Rema briketter? Prøvde i fjor en sånn storpakke m. standardkull... aldri mer, rene subbusen, umulig å få no fart i.
   #39
 5,188     Østlandet     0
Hemmligheten er selvfølgelig å ha god tid. Weberbrikketer er veldig gode, men krever lang opptenningstid. Når de først er varme kan du grille lenge.
Nei, når de først er varme har man enten sultet ihjel, eller spist mat som smaker white spirit.  :D

For undertegnede er kulegrill og kull definitivt et tilbakelagt stadium, selv om jeg trodde det var OK i mange tiår.
En ny verden åpnet seg da jeg kjøpte min første gassgrill for noen år siden. Nå har jeg kjøpt min tredje gassgrill, en WEBER,
For å nyansere bildet angående Weber, det er mange griller som er like bra eller bedre. Selv om Weberen er av god kvalitet og virker mer solid tviler jeg på at den er verd 3-4 ganger det en annen grill koster. Man kommer veldig langt med en billigere type som ofte har flere brennere og bedre plass. De to grillene jeg har hatt tidligere var helt på høyde med Weberen og hadde bedre plass og flere brennere. Særlig dette med plasseringen av bryterne drar kraftig ned mitt helhetsinntrykk, ja det er faktisk blitt et stort irritasjonsmoment nå i påsken da vi har grillet nesten hver dag.  >Sad
Signatur
pwb
   #40
 2,283     Ski     0
Bare ett tips til de som synes det smaker tennveske av maten. IKKE la tennveska trekke inn i kullet, pøs godt på med tennveske (MYE) og tenn på med en gang så blir det garantert godt resultat. Dette gjelder både kull og briketter og grillen blir fortere varm enn en gassgrill.