1 418    2    0  

Hagestue / Vinterhage - Erfaring med Grønt Fokus / Willab Garden

bvn
 23     Trøndelag     0
Hei,

Vi har et takoverbygg på veranda som vi har planlagt å kle igjen med glassskyvedører. Skal ikke lage en fullisolert vinterhage, men for å forlenge sesongen tidlig vår/høst, og for å få et vindstilt sted på sommeren. 

Er det noen som har erfaringer med Willab Garden vs Grønt Fokus sine skyvedører? Pro's and con's? Prismessig ganske lik, Grønt fokus noen tusenlapper dyrere.

Pr nå er taket kledd i gjenomsiktige trapes plater. Dette tenkte  vi ikke bytte nå, men heller ta det til neste år om det blir ønskelig. Tror dere dette vil medføre et problem med kondens/dugging? Det vil fremdeles være bra lufting oppe ved tak og i underkant.


   #1
 2 946     Akershus     0
Har ikke erfaring personlig, men en nabo kjøpte vinterhage fra Grønt fokus i fjor, jeg hjalp han i gang, ellers gjorde han alt selv. Også montering av dørene. Og han er ikke spesielt snekkerkyndig.

Poenget er, at dørene til GF iallefall er kurante å montere. Dersom det tipper vektskåla i en eller annen retning. Holdbarhet og den typen dilemmas kan jeg ikke si noe om... enda Smile


.Thag
Signatur
   #2
 1     0
Hei Thag, nå er det gått et år.
Har du noe mer innfyllende info om kvaliteten til naboen?