3 102    7    1  

Hagestue / Vinterhage - Erfaring med Grønt Fokus / Willab Garden

bvn
 37     Trøndelag     0
Hei,

Vi har et takoverbygg på veranda som vi har planlagt å kle igjen med glassskyvedører. Skal ikke lage en fullisolert vinterhage, men for å forlenge sesongen tidlig vår/høst, og for å få et vindstilt sted på sommeren. 

Er det noen som har erfaringer med Willab Garden vs Grønt Fokus sine skyvedører? Pro's and con's? Prismessig ganske lik, Grønt fokus noen tusenlapper dyrere.

Pr nå er taket kledd i gjenomsiktige trapes plater. Dette tenkte  vi ikke bytte nå, men heller ta det til neste år om det blir ønskelig. Tror dere dette vil medføre et problem med kondens/dugging? Det vil fremdeles være bra lufting oppe ved tak og i underkant.


   #1
 5 881     Akershus     0
Har ikke erfaring personlig, men en nabo kjøpte vinterhage fra Grønt fokus i fjor, jeg hjalp han i gang, ellers gjorde han alt selv. Også montering av dørene. Og han er ikke spesielt snekkerkyndig.

Poenget er, at dørene til GF iallefall er kurante å montere. Dersom det tipper vektskåla i en eller annen retning. Holdbarhet og den typen dilemmas kan jeg ikke si noe om... enda Smile


.Thag
   #2
 1     1
Hei Thag, nå er det gått et år.
Har du noe mer innfyllende info om kvaliteten til naboen?
   #4
 592     0
Hagestue eller skyvedør fra disse har jeg ikke prøvd. Men jeg har handla en del smasaker fra Grønt Fokus, siden de holder til nær der jeg bor Det er et seriøst firma med lang historie og hyggelige folk.
   #5
 20     0
Vi har dører fra Grønt Fokus i vår hagestue, og har hatt det omtrent 4 år. De billigste dørene de hadde. De gjør det de skal og har tålt mange stormer, så vi er fornøyd.
bvn
  (trådstarter)
   #6
 37     Trøndelag     0
Vi endte opp med Grønt fokus skyve dører vår/høst. Grei montering og virker å være grei kvalitet. Hatt vårt i 3 år nå.
Taket kjøpte vi Plastmo kanalplasttak, "medium isolert". angrer litt på at jeg ikke sjekka prisen på litt tykkere på de. Antar liten differanse i pris.