Jeg lå litt frampå idag, så da jeg sto opp var snøen smeltet og solen varmet godt på terrassen. ...så da ble det grilling idag også.
Signatur
Audi og VW har mange flotte bilmodeller, men dårlig kvalitet, skyhøye verkstedregninger og nedlatende kundebehandlig gjennom mange år har ført til at jeg har lovet meg selv på tro og ære at jeg resten av livet aldri skal kjøpe noe som helst hos VAG igjen. Aldri.
Kullgrill gir best resultat, men gassgrill er best! Ingen ting å slår å fyre opp grillen, hente kjøttet og få det stekt, for så å slå av å slenge igjen lokket, kontra å måtte tørke av sprutfett etter steking i panne på hele kjøkkenet.
Også er det deilig å kunne faktisk grille seg ei pølse til kvelds uten å sette hele kullgruva i arbeid.
Jeg tipper 99% av befolkningen ikke ville klare å si hva som var grillet på gass eller kull i en blindtest. Det du kaller kulegrillsmaken er vel smaken av tennvæske.
Signatur
Audi og VW har mange flotte bilmodeller, men dårlig kvalitet, skyhøye verkstedregninger og nedlatende kundebehandlig gjennom mange år har ført til at jeg har lovet meg selv på tro og ære at jeg resten av livet aldri skal kjøpe noe som helst hos VAG igjen. Aldri.
Jeg tipper 99% av befolkningen ikke ville klare å si hva som var grillet på gass eller kull i en blindtest. Det du kaller kulegrillsmaken er vel smaken av tennvæske. ;)
MEN, minst 99,9% av befolkningen kan nyte den deilige lukten av en grill som står og godgjør seg, det skaper stemning og forventning som ingen gassgrill klarer.
Til de som synes kull tar for mye tid, så er det jo som andre skriver her en haug ting som må fikses - salat, tilbehør, så innen det er ferdig så er alltid grillen varm og god. Kull er kos!
Til de som synes kull tar for mye tid, så er det jo som andre skriver her en haug ting som må fikses - salat, tilbehør, så innen det er ferdig så er alltid grillen varm og god. Kull er kos!
Den biten bør du out-source slik at du i fred og ro kan nyte en øl mens grillen blir varm.
Signatur
Audi og VW har mange flotte bilmodeller, men dårlig kvalitet, skyhøye verkstedregninger og nedlatende kundebehandlig gjennom mange år har ført til at jeg har lovet meg selv på tro og ære at jeg resten av livet aldri skal kjøpe noe som helst hos VAG igjen. Aldri.
MEN, minst 99,9% av befolkningen kan nyte den deilige lukten av en grill som står og godgjør seg, det skaper stemning og forventning som ingen gassgrill klarer.
Kjente god lukt av grillet mat i går og det kom fra en gassgrill Nei. Jeg velger uansett kølgrill jeg også, selv om gassgrill er raskere.
Har grillet noen ganger i år alt ja. Men jeg skal ha meg kullgrill igjen. Har sett meg ut Weber performer. Men den er det bare syke priser på her i landet (som mye annet).
Tar ikke så mye lengre tid å få kull varme. Bruker aldri tennveske, da jeg synes det stinker. Bruker opptenningsrør (kull på toppen, avis i bunn). Med Weber performance kan man varme kullene opp med gass, så den bare må jeg ha!
Jeg foretrekker gass, både på hurtighet og på smak. Som småbarnsfar er gassgrill en velsignelse.
Jeg kan ikke fordra smaken av mat som er lagd på kull. Det kan kanskje være jeg ikke kan å grille med kull, men det er alltid noe røk/tennveskesmak som finner veien inn i maten. Tror kanskje jeg har blitt miljøskadet fra min barndom i speideren...
Også er det deilig å kunne faktisk grille seg ei pølse til kvelds uten å sette hele kullgruva i arbeid.
Kan alt om ingenting og ingenting om alt.
Mulig det har noe med mine kokkekunnskaper å gjøre men på gassgrill har maten lett for å bli mer stekt enn grillet.
Men det er raskt, enkelt og godt det også.
Det du kaller kulegrillsmaken er vel smaken av tennvæske.
MEN, minst 99,9% av befolkningen kan nyte den deilige lukten av en grill som står og godgjør seg, det skaper stemning og forventning som ingen gassgrill klarer.
Til de som synes kull tar for mye tid, så er det jo som andre skriver her en haug ting som må fikses - salat, tilbehør, så innen det er ferdig så er alltid grillen varm og god. Kull er kos!
Kjente god lukt av grillet mat i går og det kom fra en gassgrill
Nei. Jeg velger uansett kølgrill jeg også, selv om gassgrill er raskere.
Tar ikke så mye lengre tid å få kull varme. Bruker aldri tennveske, da jeg synes det stinker. Bruker opptenningsrør (kull på toppen, avis i bunn). Med Weber performance kan man varme kullene opp med gass, så den bare må jeg ha!
Jeg kan ikke fordra smaken av mat som er lagd på kull. Det kan kanskje være jeg ikke kan å grille med kull, men det er alltid noe røk/tennveskesmak som finner veien inn i maten. Tror kanskje jeg har blitt miljøskadet fra min barndom i speideren...