Hva er best, gassgrill, kølgrill eller elektrisk?

  • Gassgrill
  • Kølgrill
  • Elektrogrill

   #41
 5,570     0
Benytter sjansen til å tipse om nettsiden til en bekjent, han sverger til amerikanske metoder. I følge han selv er det ingen vei tilbake når man har forsøkt disse produktene, som av en eller annen grunn ikke har slått an i Norge - men er obligatorisk i USA.

http://www.grilling.no

(har ikke forsøkt produktene selv, jeg er en REMA1000-griller...)

  (trådstarter)
   #42
 5,188     Østlandet     0

En ulempe er at man alltid går tom for gass midt i matlaginga, og man glemte å fylle ekstrabeholderen sist gang.

Med kull så vet man at man er tom før grilling  :D
Man må selvsagt alltid ha to beholdere. Ekstrabeholderen må alltid være full. Da går du aldri tom.

Det er korrekt det du sier, tanken går aldri tom mellom grillingene.  :D

Signatur
   #43
 340     Nord-Norge     0

Benytter sjansen til å tipse om nettsiden til en bekjent, han sverger til amerikanske metoder. I følge han selv er det ingen vei tilbake når man har forsøkt disse produktene, som av en eller annen grunn ikke har slått an i Norge - men er obligatorisk i USA.

http://www.grilling.no

(har ikke forsøkt produktene selv, jeg er en REMA1000-griller...)



Det blir slik som jeg gjør det med en bjørke kubbe. Kommer ikke til å slutte med det. De som har vært å spist hos meg når jeg har laget maten på denne måten blir frelst, og gjør det samme selv. Kan virkelig anbefales.
   #44
 4,293     Østlandet     0


En ulempe er at man alltid går tom for gass midt i matlaginga, og man glemte å fylle ekstrabeholderen sist gang.

Med kull så vet man at man er tom før grilling  :D
Man må selvsagt alltid ha to beholdere. Ekstrabeholderen må alltid være full. Da går du aldri tom.

Det er korrekt det du sier, tanken går aldri tom mellom grillingene.   :D






er nå bare putte gassflaska på baderomsvekta,   veit du hvor mye du har igjen, har du under det du pleier og bruke til 1 grillings så bytter du flaska
Signatur
   #45
 3,258     Akershus     0

så kjøper jeg en feit røykovn fra Weber: http://www.webergrill.no/WSM-Cooker-57-402.aspx



Jeg smugtitter på snabel/lokomotivgrillen fra Jula:

http://www.jula.no/lokomotivgrill-761017

Er jo genial!

Og den rustfrie kullgrillen er pen:

http://www.jula.no/grill-med-fot-diameter-50cm-500-mm-760032

Signatur
   #46
 602     oppland     0
Elsker kullgrill med smaken av "grillkull", men..... Jeg elsker forøvrig å grille også, og med kullgrill tar det fryktelig lang tid, før man kan grille. Da vi hadde kull grill endte vi som regel opp med at vi var skubbsultne før maten sto på bordet, og en måtte til stadighet stå og passe på grillen, så det manglet alltid en ved matbordet. Så grillingen endte med å kun dreie seg om helgene. Kan jo ikke spise middag kl19:00 Wink Valgte da å gi gassgrillen en sjanse. Og nå griller vi nesten hver dag, maten er perfekt ferdig på ca 15-20min, og alle sitter samlet ved matbordet klar til kos ;D Lot meg lure til å kjøpe grill med lavastein :-[ men den fungerer bra. Mitt neste innkjøp kommer til å bli en lima 4 pluss 2 brenner i rustfritt stål til snaue 4000kr. Denne har også elektrisk grillspyd  ;D Men ingenting slår, bål oppbygd med steinplate og ostepølser på, da kan man jammen glemme ketshupen hjemme Wink
  (trådstarter)
   #47
 5,188     Østlandet     0

Da vi hadde kull grill endte vi som regel opp med at vi var skubbsultne før maten sto på bordet, og en måtte til stadighet stå og passe på grillen, så det manglet alltid en ved matbordet.
Ja, og så varmet vel grillen på sitt beste når alle satt mette med en ettersmak av tennvæske?  ;)

Signatur

   #48
 7,686     Bærum     0
Hvorfor er planlegging umulig når man skal grille?  Vi planlegger jo så mye annet i livet. Fyr opp kullgrillen en halvtime før du skal grille.
   #49
 1,617     Rogaland     0
Forstår heller ikke hvorfor kull skal ta mer tid. Vi hadde nærmere 40 gjester sist helg der vi serverte grillretter.
Startet grillen i 19 tiden og da de første gjestene begynte å sige inn i 20 tida, hadde vi en fått et greit utvalg grillmat ferdig. Med så mange gjester må man grille et stykke utover kvelden, men det er jo en del av sjarmen. Med pent vær er det alltid noen ute som holder grillsjefen med selskap.

Men ser at det det sikkert funker fint med gass også om man liker det. Imidlertid er en gassgrill beregnet for store selskaper en relativt stor investering.
   #50
 21,481     Enebolig     0
Hmmm... Jeg hiver i kull, på med tennvæske, setter fyr og ti minutter senere kan man hive på kjøttet. Jeg vet mange snakker om at væsken skal trekke osv, men å tenne på med en gang funker for meg.


Grill viser seg å være et sårt tema for nordmenn  Grin