301    5    0  

Maling/lakk til gassgrill?

 9     0
Har en litt eldre Weber gassgrill som begynner å flasse litt, og tenkte derfor å pusse ned og male de aktuelle områdene på nytt.

Er det noen som har gode forslag til maling/lakk som egner seg til grill (som altså tåler varme og litt fukt)? Helst som påføres med pensel.

Har sett litt på denne, men ingen hos Obs Bygg vil si om den egner seg: http://www.tolmer.no/default/produktkatalog/vedlikehold/lakk/ovnslakk-senotherm-sort-250-ml.html

Området det er snakk om er kortsidene på lokket, altså ikke den blanke overflaten der logo og temperaturmåler er, men de litt grå sidene som håndtaket i front er festet i (matt/ruglete, støpejern?).

Hva egner seg å pusse/matte det ned med?

Maling/lakk til gassgrill? - 2007-spirit-e210.jpg - aroneid

   #1
 197     0
Den delen av lokket du beskriver er støpt aluminium, ikke støpejern, til info. Kan ha betydning for valg av primer/lakk/maling.
  (trådstarter)
   #2
 9     0
Den delen av lokket du beskriver er støpt aluminium, ikke støpejern, til info. Kan ha betydning for valg av primer/lakk/maling.

Takk for oppklaring!

Ingen som har prøvd å male/lakke grillen?
   #5
 157     Bergen     0
Ok..
I så fall vet jeg at Rust-Oleum har en lakk som heter "Hard Hat", som skal tåle 600+ grader. Og kan påføres med pensel. Mulig gasolin.no har denne? Evt. finner du sikkert en forhandler som har Smile