109    2    1  

Markiser og kvalitet

 14     0
Hei,

Ser behovet for en markise. Denne skal monteres på en balkong som er ca. 3 meter bred. Det er mange leverandører av markiser og solskjerming, er det noe særlig forskjell på disse? Er jo først og fremst opptatt av kvalitet, liker at noe virker uten å måtte tenke for mye på velikehold. Nå er det også ofte litt røffere vær. Hvis det er det om å gjøre, kunne jeg jo til og med klart meg med en sveiv. Elektrisk er dog unektelig mer praktisk, selv om jeg kanskje må ha en elektriker for å montere den.

   #1
 1 183     Norge     1
Heisann, vi kjøpte ihverfall ifra fasadeprodukter for 15 år siden.. like bra den dag idag. har måttet skifte motor en gang.
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 14     0
Virker som at kanskje kvaliteten ikke nødvendigvis er det viktigste her, men etter å ha lest noen omtaler av forskjellige firmaer er det mye dårlig kundeservice, feilmål/feilmontering og elendig ev. helt fraværende kommunikasjon. Mye skremmende. I tillegg til ofte veldig lang leveringstid. Ser også at Fasadeprodukter er en del av HD Solskjerming AS (Hunter Douglas Norge). Var ikke klar over flere firmaer er eid av disse, det gjelder f.eks. Kjells Markiser og Markisemannen/Lunex.

Uansett, takk for tips. Er fortsatt i tenkeboksen må få med meg noen flere erfaringer.