1 968    15    6  

Markiser og kvalitet

 17     0
Hei,

Ser behovet for en markise. Denne skal monteres på en balkong som er ca. 3 meter bred. Det er mange leverandører av markiser og solskjerming, er det noe særlig forskjell på disse? Er jo først og fremst opptatt av kvalitet, liker at noe virker uten å måtte tenke for mye på velikehold. Nå er det også ofte litt røffere vær. Hvis det er det om å gjøre, kunne jeg jo til og med klart meg med en sveiv. Elektrisk er dog unektelig mer praktisk, selv om jeg kanskje må ha en elektriker for å montere den.

   #1
 1 213     Norge     1
Heisann, vi kjøpte ihverfall ifra fasadeprodukter for 15 år siden.. like bra den dag idag. har måttet skifte motor en gang.
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 17     0
Virker som at kanskje kvaliteten ikke nødvendigvis er det viktigste her, men etter å ha lest noen omtaler av forskjellige firmaer er det mye dårlig kundeservice, feilmål/feilmontering og elendig ev. helt fraværende kommunikasjon. Mye skremmende. I tillegg til ofte veldig lang leveringstid. Ser også at Fasadeprodukter er en del av HD Solskjerming AS (Hunter Douglas Norge). Var ikke klar over flere firmaer er eid av disse, det gjelder f.eks. Kjells Markiser og Markisemannen/Lunex.

Uansett, takk for tips. Er fortsatt i tenkeboksen må få med meg noen flere erfaringer.
  (trådstarter)
   #3
 17     1
Jeg fikk et tilbud på 360x200 motorisert markise og en 100x175cm motorisert screen. Markisen kommer på 22 000,- og screenen på 13 300 og 1200,- for en fjernkontroll. Gitt man får 30% rabatt, så koster disse produktene 25 000,- ca. I tillegg kommer montering på 6 000,-. Totalt lett over 31 000 og det uten elektriker.

Virker ganske dyrt, kan noen si noe om dette er vanlige priser?. Jeg har aldri bestilt en markise før, så vanskelig for meg å si.
   #4
 1 485     0
Screener i størrelse ca 4.5x2 litt i underkant av 40 000, uten rabatt.
Markiser vet jeg ikke
TSt
   #5
 9 125     1
Sceen prisen her var veldig høy, står uten rabatt riktignok. 13-15 000 fikk jeg to tilbud på i fjor hvor mål stemmer ganske bra med det som var oppgitt her.
   #6
 1 485     1
Er med motor og slikt også, montering. Men ja det er dyrt og det er ganske like priser over hele feltet.
TSt
   #7
 9 125     1
Det var to jeg fikk priser fra i fjor men etter sommeren så kanskje bedre tider for gode tilbud. Motor med fjernkontroll inkludert. En sparer en del med det istedenfor vegg bryter som blir et punkt til.

T1
   #8
 541     1
Det høres ut som normale blodpriser på screens. Pussig nok insisterer så godt som alle leverandørene på at det må komme en selger for å måle opp etc. for å gi en pris.

Hvis du er litt handy kan du måle og bestille selv fra https://www.solskjerming-as.no/

Jeg har bestilt zip-screen fra de tre ganger og har ikke hatt noen problemer. Skal snart bestille to zip-screens til fra de.

Selve motoren i zip-screen er den samme fra mange av leverandørene; Somfy motor.
  (trådstarter)
   #9
 17     0
Takk for gode svar, enig i at det var en ekstremt dyr screen. Måtte nesten gå i gang og bestille nå, bare for å få gjort noe med saken.
TSt
   #10
 9 125     0
Mange av leverandørene er som jeg har fortalt over egentlig de samme. Studer nettsidene så ser du at de er helt makne bortsett fra firmanavn og farger. Riktig som en skriver at de nesten nekter å gi pris uten å se på plassen. I fjor gjorde ikke mange av de noe med henvendelser før langt ut på høsten.