#11
 1 606     Norge     0
Kjøpte 2 stk 3,9brede og 3,1 høy, brukes som levegg på balkongen. 27500nkr. Billig til å være zip screen. Som fy WiFi motorer.
Det ble uutholdelig varmt uten. Nå virker de også som varmehemmende for innetemperaturen.

TSt
   #12
 9 152     0
Gikk leverandøren god for løsningen med Zip screen i "friluft" uten vindu på baksiden ?    Går ut i fra at du har vegger ut på kantene og at disse står f.eks. over rekkverk på terrassen eller rett utenfor eller innenfor dette hvis det er åpent.  Har en bekjent som har flyttet inn i hus som har slik balkong men de ville ikke gi tilbud på zip screen montert slik.  Markise i taket som går på skrå ned innenfor balkongen var det eneste de tilbød på balkongdelen.  Ellers ville de ha zip screen på vinduene innenfor balkongen.  Men da blir det en både og løsning med to dyre produkter.  
   #13
 1 486     0
Noen som har skaffet seg pergola, hvordan er det med de forskjellige taktypene og så er det prisen da. En som lurer på istedet for zipscreen eller utepersienner på vinduene.
Det er terrasse utenfor vinduene, med litt over 4 m fra veggen til rekkeverket.
   #14
 1 606     Norge     0
Gikk leverandøren god for løsningen med Zip screen i "friluft" uten vindu på baksiden ?    Går ut i fra at du har vegger ut på kantene og at disse står f.eks. over rekkverk på terrassen eller rett utenfor eller innenfor dette hvis det er åpent.  Har en bekjent som har flyttet inn i hus som har slik balkong men de ville ikke gi tilbud på zip screen montert slik.  Markise i taket som går på skrå ned innenfor balkongen var det eneste de tilbød på balkongdelen.  Ellers ville de ha zip screen på vinduene innenfor balkongen.  Men da blir det en både og løsning med to dyre produkter.  

Ja. Denne kan brukes slik. Jeg har tak over balkongen så den er støtte festet i toppen. En annen leverandør måtte ha tilleggsstøtte på bena.
Disse står kun med feste topp og bunn, uten vegger.
Har fått en ny bedre utnyttelse av balkongen, liksom blitt ett rom utendørs. Tar av for sol og vind, og man slipper innsyn. Og ser utsikten ganske bra.
En god investering.
  (trådstarter)
   #15
 17     0
Fikk forresten markise og zip-screen montert nå. Men først etter monteringen la jeg merke til at det kun henger 2.5m kabelstumper fra både markise og zip-screen, mens det blir en del ekstra meter langs tak og vegg til utelampen som er der jeg har strøm ute. Dette ble aldri spesifisert i bestillingen, ser det kun i andre delfaktura som jeg enda ikke har betalt. Hører med til historien at naboen som brukte samme leverandør (men bestilte en ekstra markise i stedet for zip-screen) fikk med kjempelange kabler som elektriker bare kunne kutte til og føre langs tak og vegg.

Er litt misfornøyd, burde jeg klage? Tipper at her må det skjøting av kabler til.