#21
 159     0
Hvis du stadig glemmer at du koker egg spørs det om du burde hatt tilgang til en koketopp i det hele tatt  ;)  Wink

   #22
 1,019     Rogaland     1

Merket nå i jul at 80cm toppen min er liten. blir trangt med stor ribbepanne + alt annet tilbehør. neste kjøkken blir garantert 90 cm :)


Få deg heller en kombidampovn i tillegg til en vanlig ovn og du vil ikke oppleve dårlig kapasitet igjen. Surkålen ogrødkålen lager jeg dagen i forveien men selv om jeg og de fleste har klart oss i årevis med 4 eller 3  plater venner manseg til å bruke det man har og ønsker seg stadig mer.
Sikker på at om jeg hadde ti plater og to meter komfyr ville jeg fremdeles brukt all plass :)
Signatur
Ebe
   #23
 4,452     Vestlandet     0
Valgte 90 cm med 4 plater. Veldig alright med 90 cm arbeidsplass. Mamma har vært på besøk noen ganger og ho lovpriser de ekstra 10 cm som vi har kontra hennes 80 cm hjemme. Det burde vært et godt nok svar  ;D
Signatur
   #24
 910     Østfold     0
Må man ha spesial-avtrekk dersom man avviker fra standardbredden for komfyrer som er på 60 cm?

Edit: Ved å lese litt nøyere i tråden er det jo besvart. Og det sier seg jo egentlig selv.  :-X
Ebe
   #25
 4,452     Vestlandet     0
Kan svare en gang til. Vi har standard rund ventilator på en 90 cm platetopp. Tror det er det dummeste valget vi har gjort i oppussingen...  :-\
Signatur
   #26
 1,323     Østlandet     0
Tja, lurer nå fortsatt allikevel jeg da.
Kan det fungere med 60cm vifte over 80cm platetopp?
Vi ønsker mest mulig plass i overskapene på vårt nye kjøkken og håpet derfor på integrert vifte i i 60cm skap og ikke fritthengende "hette".
Eller finnes det vifter for 80/90cm for integrering også?

   #28
 858     Bærum     0
En annen sak, litt off-topic, er "stekesensor"

Når vi kjøpte vår koketopp fra Bosch, så vi at den hadde en funksjon kalt "stekesonsor". Selgeren kunne ikke forklare hva dette var, så vi antok at det var noe tull som vi ikke hadde bruk for. Men denne funksjonen har faktisk vist seg å være genial! Det er rett og slett en fuksjon der man styrer temperaturen, ikke effekten. Spesielt nyttig er det når man skal steke egg, pannekaker og andre ting som har nytte av konstant temperatur.

En annen sak som jeg mener er et must er direktevalg av effekt, dvs at man ikke har +/- knapper som man på trykke gjentatte ganger på eller holde nede for å velge effekt. Man velger effekten direkte på en "slider" eller knapperad.

Vi har denne: http://www.bosch-home.no/produkter/komfyrer-ovner-ventilatorer-platetopper/platetopper/PIC885N24E.html

Signatur
   #29
 1,019     Rogaland     0
Er helt enig, stekesensor er nyttig. Brukes spessielt når jeg skal steke i flere vendinger over tid med samme temperatur. Pannekaker, fiskekaker, fisk eller når jeg skal fritere noe så holder den passe temp på oljen. Super funksjon.

Når det gjelder effektvelger/betjeningspanel, elsker jeg systemet på min Gaggenautopp( http://www.gaggenau.com/no/product/CI481 ),men aller helst ville jeg hatt vribrytere fram på skapsiden av benken, noe som også kan fåes på Gaggenau.
Signatur