82    4    0  

Bruke integrert fryseskap som frittstående (i garasjen)?

 14     0
Har funnet et integrert fryseskap som kan stå i rom ned til 15 minus. Er egentlig på jakt etter et frittstående, men det skal stå i garasjen (som er ganske kald) og man sparer noen tusenlapper på å velge dette integrerte som er på tilbud.

Er det noe utfordring/problem med å bruke et integrert fryseskap som frittstående? Altså at det ikke bygges inn/integreres, men bare tas i bruk utav boksen.

Håndtak er jo en åpenbar ting, men man greier vel å opne det med fingrene i kanten, alternativt lage en håndtaksløsning. Men tenker altså på selve skapet, om det MÅ stå inni et skrog/skap.

TSt
   #2
 9 152     0
Det er alt ann på hvordan det er integrert. Er det et fullverdig skap som en bare har en tre dør forran til vanlig går det bra. Men er det et som krever at det skrus i innbyggingskapet for å stå og i verstefall har dør hengenede på henglser i skapet så er det håpløst. Min erfaring er at henglser ikke holder så godt på integrerte hvitevarer siden de skal lukke opp innenfor ytterdøren. Konstruksjonen med en vanlig sidehengslet dør er nok mere robust. Jeg og noen andre her har funnet Grundig skap som tåler lav omgivelses temp.
  (trådstarter)
   #3
 14     0
Det er alt ann på hvordan det er integrert.  Er det et fullverdig skap som en bare har en tre dør forran til vanlig går det bra.  Men er det et som krever at det skrus i innbyggingskapet for å stå og i verstefall har dør hengenede på henglser i skapet så er det håpløst.  Min erfaring er at henglser ikke holder så godt på integrerte hvitevarer siden de skal lukke opp innenfor ytterdøren.  Konstruksjonen med en vanlig sidehengslet dør er nok mere robust.   Jeg og noen andre her har funnet Grundig skap som tåler lav omgivelses temp.  

Det gjelder dette - greier du å tolke om det tåler å stå alene? Frysedøren ser ut til å være hengslet på fryseskapet vertfall og det står at det er glideskinne så da er vel frontpanelet man normalt sett har utenpå montert og hvilende på skapskroget, og ikke fryseskapet.
https://www.power.no/hvitevarer/fryseskap/gram-fsi-3225-94n1-fryser/p-1106726/

Her er monteringsanvisningen - det kan skrus på sidepanel selvsagt, men skapet hviler på gulvet av seg selv så det burde jo fint stå av seg selv.
https://www.gram.no/firstweb.Download.aspx?file=/files/files/productdocuments/DEFAULT/10_Betjeningsvejledning/999/FSI%203225-94%20N_Assembly%20instructions_(EN).pdf

Har sett Grundig sine, men det er en del tusenlapper i forskjell (5000 vs 9000).


Går nok fint. Hvilken modell er det du har funnet?

Integrert på tilbud
https://www.power.no/hvitevarer/fryseskap/gram-fsi-3225-94n1-fryser/p-1106726/

Frittstående
https://www.power.no/hvitevarer/fryseskap/grundig-gfnr-13820-n-fryser/p-1064649/
https://www.power.no/hvitevarer/fryseskap/gram-fs-42306-60n1-fryser/p-1106735/

På den siste der er det ikke oppgitt hos Power at tåler -15, men det står på Gram sine sider.
  (trådstarter)
   #4
 14     0
Power bekreftet at det integrerte skapet kunne stå alene, så da ble det bestilt. Smile