#12
 526     0

Vi har ny siemens dampovn... Dette MÅTTE vi bare ha fikk eg beskjed på... har vert i sving en gang siden vi flyttet inn sommeren -09  ::)

Da var den en ørret som fikk "opp dampen".. ble ikke noe særlig godt... men det har gjerne ikke noe med ovnen å gjøre.-..
Signatur
   #13
 925     0

Vi hadde meget lyst på det,, Men modern jobber på stor kjøkken med dampovn og hun stod på sitt og sa det burde vi ikke sløse bort penger på


Jøss, høres rart ut. En av "basisene" da jeg gikk hotellfag var at ingen kokker greier seg uten dampovn.

Privatpersoner er selvsagt en annen sak, men utifra den opplæring jeg har fått på dampovnen på jobben, er jeg definitivt overbevist. Som noen nevner, hvis folk setter seg inn i hvordan den brukes skikkelig..aldri mer tørr mat. Å tilføre fuktighet under hele steketiden, det burde vel si segselv egentlig. Friske crunchy grønnsaker med masse vitaminer og mineraler. MMmMm.
Signatur
   #14
 5,112     Troms     0
Dampovn er vel det verktøy profesjonelle kokker bruker mest av og klarer seg minst uten....har jeg registrert etterhvert. Problemet er nok at mange ikke våger eller rett og slett ikke kan bruke dampovnen korrekt. Og dermed blir den ikke tilgodesett i de mange hjem som strever med ribba eller pinnekjøttet som ikke blir bra nok...hehe.
Svineribba blir saftigere og bedre i dampovn kontra stekeovn og er enklere å få til bra i damp kontra vanlig. Pinnekjøtt, deig, karamellpudding osv osv likeså. Fisk og grønt smaker ikke lengre godt når tilberedt på kokeplate eller i stekeovn. Jeg har sett lyset hehe
Signatur
   #15
 1,943     0
Vi kjøpte dampovn og vanlig steikovn frå Siemens. Begge to har blitt testa ut, og begge to leverte som dei skulle. Veldig fornøgd Smile Damovnen er veldig liten da, i alle fall vår modell. Derfor er eg glad vi har vanlig steikovn i tillegg.