#41
 1,630     Villmarkstoppen, Malvik     0

.... Prisen er da inkludert montering...
Dette er noe man må ta med i beregningen.

Skapet kommer flatpakket og det er mange timers arbeid å montere og bygge inn i et kjøkken, så prisen i en kjøkkenpakke kan naturlig nok ikke direkte sammenlignes med den prisen man kan få om man får det levert i eske og monterer selv.

   #42
 24     0
Vi skal også ha kjølehjørne på vårt kjøkken. Har sett litt på Thermocold sitt hjørne, og jeg likter godt løsningen med to-delt dør (mindre problemer knyttet til kaldras). Thermocold leverer også splitt-aggregat til kjølehjørnet om man ønsker det, og det kan jo vere greit både i forhold til støy og man slipper også å tenke på lufting til kondensator bak innredningen. Problemet med splitt-aggregat er at man må drenere bort kondensvannet fra fordamperen. Kvaliteten på Thermocold sitt hjørne i forhold til konkurrentene vet jeg ingenting om, noen som vet noe om dette?
   #43
 111     0
Hallo alle sammen.

Vi har nå fått monter et polar hjørneskap. Men etter å ha lest alt her inne ang varme osv blir jeg litt redd for at skapet skal gå varmt.Det er montert gitter både oppe og nede i sokkelen.Men om han har gjort det rett på baksiden ang de tettningene som dere snakker om hvet jeg ikke.
Men jeg mener at de som monterer dette skapet må nå da vite hvordan det skal være. Da tenker jeg på at det må være tett for å ikke få varmluft ned igjen osv.

Men en liten tanke som slo meg var, går det ikke ant å kjøpe noen støysvake datavifter og montere oppe på skapet (bak gitteret) som suger ut den varme luften som kommer opp. Da bør jo varmeproblemet være løst.
   #44
 5,112     Troms     0
Ulempen med nettopp Polar sine kjølehjørner mht luftkjøling var grunnen til at vi valgte Norcool, men etter hva jeg har forstått nå så har Polar fått løst dette nå på nye modeller. Har ikke vært dårlig kjøling hos Polar, men den kunne vært bedre er vel riktigere å si. Iallefall ifølge dem selv. Norcool har hatt og har en bedre løsning på denne siden deres aggregat er montert bak skapet og ikke på siden. Denn eløsningen gir en friere vei for luftstrømmen, i tillegg til at de har en stor plastkanal med innmontert vifte som leder varmen ut over skapet.

Varm luft stiger uansett oppover og så lenge det er sort lufteinntak nede og godt lufteuttak oppe så skal du ikke få problemer. Særlig ikke hvis montøren har gjort jobben og det må du nå bare gå ut fra.

Ut over dette så kan jeg si at det å montere dritten var helvete og jeg brukte 1 hel dag med å få på plass dekksider, møbelfronter etc. Var så nervøs for å skjære feil, skru skruer ut gjennom fronten etc. så tiden gikk den. Med høyglanskjøkkenfronter hvor fremsiden skal poleres med bilpolish så er det ikke rom for den minste feil, for da sprekker lakken opp....
Signatur
   #45
 526     0

Har kokt i sammen et Røros polarhjørne i pinsen og er veldig fornøyd med det. Bortsett fra støyen. Når bare viften går er det levelig men når kompressoren starter gjør hele kjøkkenet et lite hopp og duren starter... (overdriver litt nå)

Leste denne tråden og fulgte Arne's råd om å trekke hjørne ørlite ut fra veggene slik at ingen elementer på polarhjørne er i kontakt med veggene. Det hjalp mye.

Alikevel vil eg se på løsninger for å få temmet monsteret. Jeg er gjerne litt "fin" i ørene men det værste eg vet er slik svak bakgrunnsstøy som en biter seg merke i når en skal legge seg for kvelden....  ;D...
Signatur
   #46
 205     Sandnes, Rogaland     0

[Det vet jeg ikke men kompressoren går GANSKE mye synes jeg...mer enn 50% av tiden vil jeg påstå.Jeg opplevde også at kompressor gikk kanske mye. Rettet en forespørsel til Røros Metall og de innrømmet at det var normalt at den startet og gikk hvert 10. minutt Shocked og da i varierende varighet....oppleves som mye.

Vi måtte skifte termostat på vårt etter ett år, det samme måtte min svoger med samme modell.

Kunne det være en ide med en friskluftventil på ytterveggen i underkant av kompressoren? ville den ha godt av litt kjølig luft??

   #48
 2,172     Oslo     0

Vår løsning medpriser og modellvalg  ;D

Kjøkken til Boligpartner Austergaard/Kongsheim.

Kan trygt anbefale Polarhjørnet fra Rørosmetall.
Super kvalitet!

Bare litt trist at ikke Polarhjørnet kan leveres med 2-delt dør slik Thermocold leveres (se bildet).
Det forhindrer et gedigent kulderas hver gang du åpner døren for å ta ut noe høyt oppe i skapet....og det er svært ofte!
 
Hjørneskap med karusell? - Thermocold.jpg - kirderf
   #49
 9,677     Kysten     0
Holder døren like tett når den er lukket på det skapet du har som rørosmetall sin hele dør? Er kjøleagregatet integrert i skapet?
   #50
 221     Ise     0
Er det nokon som har kjølehjørne fra thermocold?
I såfall er dokke fornøgd med det?? Støyer det noko serlig?
Vurderer sterkt thermocold i huset vi skal bygge no.