TSt
   #21
 14,509     0
En kjøper ikke keramisk koketopp eller komfyr med keramisk topp i dag.  
Det finnes modeller som er bra som er nevnt  i tråden her,  en induksjonstopp blir ikke like varm som en kjeramisk f.eks. fordi den kun blir varmet ovenifra av kokekaret / stekepannen. Derfor kan en kun med vaskemiddel og klut holde en slik helt fin over tid.  I tillegg er det jo noe helt annet å lage mat på og mye sikrere siden en kan vente til ting har kokt opp og få stilt ned før en evt gjør andre ting.  Da får en også regulert varmen med en gang til korrekt nivå.  
Jeg har også timer på plate der jeg stiller inn antall minutter og benytter det hver gang f.eks. når en koker ris / suppe mm men det er det ikke alle som har som funksjon. (Må være enkelt å betjene hvis det skal bli benyttet).
Kjente som har valgt induksjon på bakgrunn av det jeg har fortalt har iallfall kommet og takket for at jeg fikk overbevist de om at det var det de måtte velge selv om en del som TS ikke trodde det var det de skulle ha.

  (trådstarter)
   #22
 190     0
Det endte opp med at jeg gikk for Siemens HA744231U til 4000kr (ned fra drøye 8000kr) i sommer, men pga. skjiiitelendig elektrikertilbud her omkring, har jeg enda ikke fått installert komfyren.... Sad

Ja, det blir vel induksjonstopp om 10 år ellerno... hvem vet.