11 453    26    18  

Fordelene og ulempene med IEC hus

 9     2
Som overskrift ....hva er fordelene og ulempene med IEC hus ?

   #1
 27     1
Fordel: Du får mye hus for pengene, ulempe: DU er prosjektleder og må passe på alt selv!!! Dette er min foreløpige erfaring.
   #3
 3 412     Akershus     3
IEC Hus produseres i Russland. I disse dager, med tusener på tusener av russiske soldater som angriper Ukraina, får man vurdere om den politiske situasjonen kan utgjøre en risiko for husleveransen på en eller annen måte, eventuelt om man ønsker å støtte russisk industri i en periode da mange andre bruker økonomiske sanksjoner som pressmiddel for å stoppe krigen.
Signatur
   #5
 705     Vestlandet     1
Håper ikke du bygger i Hordaland med de erfaringene dine, FredRaw! Du har ikke tenkt å opprette en byggeblogg hvor man kan følge med da?
   #6
 27     0
Vi bygger i Vestfold.. Jeg har mye på hjertet så det er ingen dum idê å lage en byggeblogg hvor jeg kan fortelle om alle fellene vi har gått i... men da må jeg begynne 2 år tilbake i tid, skal se om ikke jeg kan få begynt på en snart..
   #7
 7     3
Jeg kan også bekrefte det FredRaw sier når det gjelder IEC-Hus i Vestfold. Jeg vil også legge til at det har vært en elendig styrt prosess og svært kritikkverdig kundebehandling. Når man legger noen millioner på bordet kan man i det minste forvente å få svar på eposter. Dette tar gjerne flere uker etter flere purringer og telefoner. Alt i alt har vi hatt en dårlig opplevelse med IEC-Hus, jeg vil ikke anbefale andre å bruke de.

   #8
 27     2
Helt enig med deg mart87, synes rett og slett det er respektløst å ikke svare på eposter eller henvendelser, selv etter gjentatte purringer! Opplever det samme som deg. Kundebehandling har IEC Hus en lang vei å gå på! Bygger dere på Bliksekilen?
   #9
 27     0
Hvor langt har dere kommet i byggeprosessen? Det er viktig at vi som har skrevet kontrakt med IEC Hus får frem våre synspunkter, ovenfor IEC Hus og potensielle kunder av dem.
   #10
 7     0
Helt klart! Ja vi bygger på Bliksekilen. Vi skal ta over huset for egeninnsats (gulv, lister etc) om et par uker, om alt går etter planen. Planlagt innflytting i juni.