6 663    8    2  

Erfaring med WaterCircles-forsikringer

 180     Akershus     0
Usikker hvilken kategori temaet hører til, så prøver her.

Er det noen her som har erfaringer med dette selskapet? Har akkurat fått tilbud fra dem (innbo/hus, bil, reise) og de ligger MANGE tusen kroner under det jeg har i dag (som jeg byttet til for bare 1 år siden btw).

Så jeg begynner jo å lure på hvorfor de kan være så billige, når ingen andre kan..

Er det noen her som har forsikringene sine der? Hvordan opplever dere selskapet?

Takk

J-R
   #1
 144     1
Hei
Jeg bruker WaterCircles som forsikringsselskap fordi jeg har 2 biler som er LMK forsikret(gjennom WC). Er på 2. året nå.
Som du sier er de mange tusen billigere enn andre. Jeg tok en gjennomgang av alle mine forsikringer med et annet selskap som jeg fikk tibud fra gjennom jobben. Kunne ikke matche i nærheten... Har akkurat fått faktura for neste år og da var faktisk prisen gått ned sammenlignet med året før.. Aldri opplevd det tidligere :)

Har ikke hatt noen skader med de så har ingen erfaring hvordan de opptrer da, men kundeservicen har vært upåklagelig så langt
  (trådstarter)
   #2
 180     Akershus     0
det var jo hyggelig å høre!
3500,- forsikringskroner mindre i året er en ganske god grunn til å bytte også! Cool
   #3
 1 217     Oslo     0
Fisker opp igjen denne gamle tråden.

En kompis har anbefalt meg til WaterCircles Forsikring og jeg har blitt kontaktet av selskapet. Hvis jeg inngår avtale med selskapet blir kompisen belønnet. Med selskapet har jeg gått gjennom mine forsikringer og jeg har fått et tilbud som ligger flere tusen under det jeg betaler i dag. Positivt og litt skummelt.
Hører gjerne fra dere som har erfaringer med WaterCircels.
Signatur
TSt
   #4
 9 670     0
En må iallefall få virkeårene og lese disse grundig for å sammenlikne. Det er ikke alltid at forsikringen er den samme.  Fullverdi for hus kan også ha noen begrensninger mens hos andre er det selskapet som er ansvarlig for at det virkelig er fullverdi. I tillegg kan det være forskjell på dekning slik generelt.  Fikk tilbud på huseier forsikring for et lite sameie med 4 enheter en gang og da fant vi ut at glass ikke var inkludert fra et seriøst selskap selv om forsikring hadde kasko som deler av navnet.  Glass var med hos den vi hadde fra før.  Det var ikke noen fare for slik skade fikk jeg beskjed om, i så fall kunne det jo vært inkludert var mitt svar.  Jeg talte 14 vinduer på en av fasadene.  Det ble ikke bytte av forsikring for å si det slik.
   #5
 263     0
Kan anbefale Watercircles Norge AS etter 6 år som kunde der.  Hver romjul ringer konkurrentene og vil gi gode tilbud før forsikringsleverandør blir valgt for neste kalenderår.  Alle har prismessig ikke vært konkurransedyktige siste 5 år.  

Rettshjelpsdekning er viktig.  Den ble oppjustert av WC noen år tilbake til det vanlige for bransjen: 4000 og 20% derover til 100000.  Jeg benyttet den en gang - ingen problem.  Steinsprut i ruta på prøvetur med ny bruktbil  - reparert gratis.

Lite, men voksende selskap, likevel personlig kundekontakt.  Driver ikke usømmelig lønnsomt.  Det er aksjeeiers anliggende og bør i seg selv føre til at ny kunde teamer opp.  Har også inntrykk av at skadefri framferd blir verdsatt, slik man synes det bør være.
Signatur
   #6
 1 217     Oslo     0
Takk for tilbakemeldingene!
Hadde håpet på noen flere svar/kommentarer rundt WaterCircles ...
Signatur
   #7
 1 217     Oslo     0
Jeg ble ranet i Hellas i 2019. Deretter ble jeg ranet av Fremtind, hvor jeg hadde reiseforsikring. Fremtind betalte meg ca en syvdel av hva skaden/tapet kostet meg. En gresk kompis hadde hjulpet meg, så jeg leverte perfeksjonistisk dokumentasjon og politidokumenter (fra det greske politiet) til Fremtind. Men Fremtind viste ingen nåde.

Etter et søk på nettet ser jeg at WaterCircles får svært mye dårlig omtale. Jeg er kunde der nå, men føler meg ikke særlig trygg. Det var et helv.... mas på telefonen for å få meg som kunde. Etter at jeg ble kunde ble det fullstendig stille.
I juni 2018 skrev DN:
"Watercircles Forsikring fikk i 2017 et resultat før skatt på minus 40 millioner kroner. Underskuddet er dermed mer enn femdoblet sammenlignet med foregående år".

Ja, jeg vet at dette er svært gamle nyheter. 

Signatur

AKB
   #8
 34     Sandvika     1
Virker ikke som de er helt oppe i ringene ennå:
https://www.proff.no/regnskap/watercircles-forsikring-asa/lysaker/forsikring/IF528U60ARC/

Jeg har vært kunde der i snart tre år, med bilforsikring x 2. Resten i Gjensidige (Tekna). Fikk girkassehavari på en gammel Volvo i sommer. Jeg måtte selv ordne med og legge ut for logistikken for fem pax og oppakning fra Hardangervidda til Oslo (taxi), men fikk full tilbakebetaling fra WC etter to dager. Jeg fikk også refundert beløp for frakt av bilen fra Geilo til Oslo, siden verksted på Geilo skulle ha dobbel pris av det i Oslo. Kommunikasjonen gikk fint underveis og i sum er jeg godt fornøyd med WC.