10 016    9    0  

Garderobeskap under trapp (mindre enn 60 cm dypt)

 115     0
Jeg kunne tenkt meg et garderobeskap under trappa. "Problemet" er at det er forholdsvis smalt der, så det må nesten være et grunnere skal enn 60 cm. Det hadde også vært veldig fint med speil-skyvedører.
Hadde ikke tenkt meg noe mer enn 1m i bredde, og heller ikke såå fryktelig dyrt.
Noen som har noe å anbefale?

   #1
 92     0
Henger meg på denne er ute etter ett skap 40cm dypt.

Jeg kan vel fortelle at ikea har slik kok i hop ditt eget skap der man velger alt selv men det er dyrt!
   #2
 287     0
Har en nabo som har kjøpt 40 cm dype skap på IKEA men det er jo selvsagt mulig at det er et slikt du snakket om...bygg det selv.. Var veldig fint i allefall. Nesten så jeg vurderer og bruke sånne selv. Særlig på barnerommene så skapene ikke tar så mye av rommet.
  (trådstarter)
   #3
 115     0
Har dere noen lik til disse skapene??
40 skap hadde vært yppelig her å Smile
   #5
 743     Nordland     0

Hva med  å sage av 20 cm av at vanlig skap?

Sant som Hans sier.
Det er ikke noe problem å ta av dybden på et skap. I værste fall må du finne deg en ny bakplate. Er du heldig, går det å demontere den eksisterende før du kapper, for så å montere den etterpå.
   #6
 287     0
Har sett inne på IKEA sine sider at de selger PAX garderobesystem i 35 cm dybde og i ulike bredder og ulike høyder. Veldig greit system syns nå jeg. Der kan du jo bruke et opphengssystem men yttrekkbar garderobestang. har jo ikke mulighet til og henge jakker ol på en vanlig stang..
Garderobeskap under trapp (mindre enn 60 cm dypt) - Garderobestang - IKEA.jpg - Bambi
   #7
 287     0
Stammen koster kr 440,-  for 1m x 2.31 og så er det jo valget mellom ulike dører, med eller uten glass osv.. Kan bli dører fra kr 440 og til nærmere 2000,-... tror ikke ikea har skyvedører som passer til 1m brede skap..

  (trådstarter)
   #8
 115     0
ja.. den løsningen ser faktisk ikke så dum ut..får ikke skyvedører da.. siden jeg ikke kan ha så bredt skap som 2 m.. men men..

Den stangen din å virka som en god løsning.. prøvde å lage mitt eget skap.. men den stangen kommer ikke opp der.. irriterende..!!
   #9
 287     0
Typisk det når en først setter seg ned og bruker tid på det! Hvis du har mulighet til skap på 150cm så kan du ha skyvedør men det ble kanskje bredt det og... Lykke til i allefall!