#31
 262     midt i landet     0
Vi har den stumtjeneren fra Swedese på jobb, funker veldig fint, så om du går for den eller klarer å få til noe lignende anbefaler jeg den veldig. :)

Jeg tenkte jeg skulle lufte litt baderomsinteriør jeg, teller vel som interiør det også??? Legger ved noen bilder som jeg føler er aktuelle for oss. Først et dusjkar - vet ikke om det blir akkurat dette, men etter en litt uheldig opplevelse med dårlig membran på nyoppusset bad her vi nå bor frister det med noe slikt. Så - møblet Flow fra Vedum. Dette har vi nå, og liker det kjempegodt, så om det ikke dukker opp noen sterke konkurrenter går vi nok for dette en gang til. Deretter - Puravida fra Hansgrohe - dette synes jeg er nydelig!

Sammen blir dette mye hvitt, så jeg regner med at det blir store, mørkegrå fliser på gulvet og kanskje svart eller farge/mosaikk på veggene. Kanskje noe tilsvarende det siste bildet?
INTERIØRbloggen - shower tray fra duravit.jpg - tella
INTERIØRbloggen - flow fra vedum.png - tella
INTERIØRbloggen - puravida fra duravit.png - tella
INTERIØRbloggen - fondvegg badekar.bmp - tella
Signatur

  (trådstarter)
   #33
 1 699     Norge     0
Har vært å sett på tapeter i dag, og har funnet et par jeg virkelig liker.
Her er favoritten til vegg i gang, ved PC-bord. (nisje i vegg).
Den speiler seg i 3D effekt, og er metallisk. Skinner da fint mot lysekrone i messing/gull på andre siden av rommet.

Og ja, jeg har nok noe sær smak  ::)
INTERIØRbloggen - Skjermbilde 2013-09-03 kl. 21.01.12.png - boligplanlegging
   #35
 312     Sørlandet- indre bygder     0
Får komme med litt innspill eg og da Smile

Eg er lampegal, her er nokre lamper eg skal ha i huset:
1. Oransj flowerpot av Verner Panton  på kjøkkenet
2. Discoco i taket i hallen
3. Foscarini taklampe, dei har eg fire av, ein skal iallfall i taket på vårt soverom.
INTERIØRbloggen - Flowerpot.jpg - AneS
INTERIØRbloggen - Discoco.jpg - AneS
INTERIØRbloggen - Caboche de Foscarini.jpg - AneS
Signatur
  (trådstarter)
   #36
 1 699     Norge     0
Flotte lamper, likte veeeeldig godt den nederste. Lurere på om den lett kommer opp hos meg også.. Ser for meg at denne er flott med 3 stk på rad i en lang smal gang. Har du handlet på nett?

Apropo lamper, har bestemt meg for å handle ferdig lampe til lille frøkna her (og ikke pusse opp en gammel), så da blir det Lisbeth Dahl lysekrone med 5 armer - og ROSA selvsagt..

INTERIØRbloggen - Skjermbilde 2013-09-03 kl. 21.59.06.png - boligplanlegging
   #37
 651     0
Oj, oj, oj! Flotte lamper! Likte veldig godt den nederste jeg også... Sikler litt på Louis Poulsen Aeros om dagen...skulle hatt ubegrenset til lamper og interiør..men sååå mye man "må ha" til et nytt hus-- tenker jeg prioriterer en super fin lekestue jeg.. ..kanskje  Wink

  (trådstarter)
   #40
 1 699     Norge     0
Grønn sofa - Lekestue høres ut som en helt riktig prioritering! Har du lagt noen planer for farger og interiør der? Praktiske løsninger tas også i mot med åpne armer.

Lisemoren - snakker vi kalender du henger opp, rett på vegg eller en nettkalender?
Har et par venninner som har malt med tavlemaling. En har malt kjøkkendøra og en annen har malt på kjøkkenveggen. Sistnevnte maskerte i forkant og laget ruter av tavlemalingen. Førstnevnte brukte en pen tape for rutenettet. Ble fine begge to  :)

AneS - da må jeg legge til at den også finnes i en dusere rosa. Mener www.tuvashjem.no har bilder av begge. Evt Google. Syns i grunnen prisen var ok også, under 1000,- lappen.

---

I dag håper jeg det ligger en hentelapp i postkassen, venter på 2 stk gule byggehjelmer for barn. De skal begge få et strøk med spray - en i rosa og en i blå. Må jo ha hjelmer til alle befaringene  Wink