6 281    14    2  

CTC Ferrofil - vann og varme

 13     0
Hei alle forumbrukere
Vi i CTC FerroFil er glade for å være med i forumet til byggebolig.no. Vi bidrar gjerne med tips og råd rundt våre produktkategorier som er varmeprodukter for vannbårne anlegg, slik som varmepumper, fyrkjeler og solvarmepaneler. I tillegg produserer vi varmtvannsberedere i mange størrelser, og kan bidra med innspill på beredere og akkumulatortanker. Vi skal prøve å svare så godt og raskt vi kan, men kommer ikke til å være online 24/7  Wink. Gleder oss til mange gode meningsutvekslinger fremover.

Mvh CTC Ferrofil.
Signatur

  (trådstarter)
   #1
 13     0
CTC lanserer en helt ny varmtvannsbereder. CTC Economic har svært lavt varmetap, og er den mest fleksible berederen på markedet. Den kommer med universalmontering for valgfri side eller toppmontering. Alle CTC Economic kommer med Heat-Injection teknologi for hurtig oppvarming av varmtvann, og berederen er testet og oppfyller kravene til det strenge EcoDesign direktivet for produktsjon av tappevann. Alle rørføringer legges i frontdekselet slik at installasjonen blir stilig, og slik at den passer inn i rommet hvor den installeres.
http://www.ctc.no/produkter/ctc-economic
Signatur
  (trådstarter)
   #2
 13     0
Vurderer du varmepumpe for vannbåren varme? CTC lanserer i disse dager en kampanje sammen med våre forhandlere over hele Norge. Våre CTC-partnere tilbyr en gratis, uforpliktende befaring i ditt hus. Befaringen bookes enkelt her.

I oktober får du også gratis appstyring med på kjøpet når du handler via en av våre partnere.

CTC Ferrofil - vann og varme - 300_250.jpg - CTC Ferrofil
Signatur
   #3
 260     Gjerdrum     0
Hei

Jeg fikk i forrige uke levert en Ecoheat 408 på gården (tungt som rakkeren med å få det ned i kjelleren hehe).
Når jeg viste denne til elektrikkeren så spurte han hvor stor sikring jeg ville ha...... Jeg gav han boka på hærligheten men han syntes ikke det stod helt klart hva dere anbefalte. Kanskje dere kan hjelpe meg med dette?
Ser også at det var fryktelig dumt å få denne i slutten av september da dere nå reklamerer med at man får med gratis appstyring nå i oktober Sad
Signatur
   #4
 3 573     buskerud     0
Samme her, fikk min i250 og ecoair 408 i august .. Men sånn er det bare , altid et bedre tilbud etterpå Wink
   #5
 3 573     buskerud     1
Ga du du han ikke bare tlf nr til ctc, både jeg, trikkeren og rørleggeren fikk utmerket hjelp der ( meget god hjelp faktisk! Takk)
  (trådstarter)
   #6
 13     0
Sikringsstørrelsen kommer an på om du har 400V eller 230V.
I 230V må du ha en 40A sikring, og i 400V må du ha 16A sikring.
Signatur
  (trådstarter)
   #7
 13     0
Takk for tilbakemeldingen woodbear. Hyggelig å høre at du fikk god hjelp.
Signatur

   #8
 6 691     Akershus     0
Har bereder fra CTC. Da rørleggeren skulle installere den holdt han på å kaste dryppbrettet - han kunne ikke skjønne hva det skulle være godt for! Tror ikke de drev så mye med CTC-produkter til vanlig - til tross for at det var et Årnes-basert rørleggerfima Wink

Bare en digresjon! Berederen har jeg for øvrig ikke noe å utsette på Smile
Signatur
  (trådstarter)
   #9
 13     0
Lurer du på hvordan man legger vannbåren varme? Sjekk ut vår nye video som vi har laget sammen med Roth Nordic.Signatur
   #10
 681     Bergen     0
Hei CTC,

Jeg har et spørsmål om hvorfor det er så enorm prisforskjell på deres produkter mellom Sverige og Norge?

Jeg skal installere vannbåren varme nesteår, med L/V varmepumpe, solfangere og muligens vannmantlet vedovn. Systemet skal også varme basseng om sommeren. Deres teknikktank Ecozenith i550 Pro passer derfor utmerket da den allerede har styrings systemet på plass for alt dette. Da jeg hørte med en kompis som driver et mindre rørleggerfirma om pris, fikk han en inn pris fra Alshell på 135 000 ex mva. Kun på disse to komponentene. Fra sverige koster disse to i 3x 400v utgave 86 000 SEK ink mva. Jeg vurderer nå å importere CTC produktene fra Slovenia da også de har 230v utgavene til en pris på ca 95 000 ink mva for 230v utgaven. (rett under 90 for 3x400v).

Så spørsmålet er enkelt og greit: Ønsker dere ikke Norske kunder, eller er målet å dra inn hele overskuddet her på uvitende kunder?

Mvh en skuffet potensiell kunde
Sverre Grevskott
Signatur