1,814    17    3  

Kjøp solskjerming på nett - Umbra lanserer ny nettbutikk!

 44     Sandefjord     0
Vi har lansert en helt ny nettbutikk der du kan finne pris på skreddersydde og måltilpassede varer!

Legg inn bredde- og høydemål, konfigurer produktet etter eget ønske, så vises prisen vises med det samme!

Vi har et bredt utvalg produkter innen solskjerming (interiør, markiser, screen mm), glass og aluminium (dører, skyvedører, foldedører mm).

Velkommen til www.umbra.no

-------------
PS! Vi mottar gjerne tilbakemeldinger på våre nye nettsider. Det blir forløpende lagt til nye varer og produkter.
Signatur

KE
   #1
 3,674     Hordaland     1
Heisan, dette ser velldig interresant ut. Er på jakt etter zip screen og er *rit*lei selgere som på død og liv skal komme på befaring. Jeg har endel spørsmål om selve produktet men trenger ikke å ta det i denne tråden. Siden ser bra ut, savner pdfer fra fabrikken slik at man kan studere detaljer. Ellers skal jeg ta kontakt med dere om konkrete spørsmål på produktete jeg er interresert i.
  (trådstarter)
   #2
 44     Sandefjord     0
Hei, KE!

Hyggelig å høre at du liker konseptet vårt. Dette med PDF'er er kun en teknisk "bug" som skulle vært på plass allerede. Håper vi har løst problemet i løpet av de kommende dagene.

Ellers er det bare å sende oss spørsmål og forespørsler på epost!
Signatur
KE
   #3
 3,674     Hordaland     0
Har sendt dere epost jeg så jeg håper på gode svar når dere er tilgjengelig.
KE
   #4
 3,674     Hordaland     1
Jeg monterte zip screen for cirka 6 måneder siden levert av Umbra, produktene er gode og fungerer som forventet. Umbra er også bra priset sammenlignet med eksempelvis Kjells Markiser, perfekt for den som liker å utføre jobben selv. Produsent av screen mener jeg er baufort.
   #5
 372     Hedmark      0
Skal sjekkes ut nærmere når vi etterhvert må handle noe solskjerming!
KE
   #6
 3,674     Hordaland     1
Regn med noe leveringstid, tror det tok rundt 5-6 uker fra jeg bestillte til varene ble levert. Kan være greit å bestille tidlig på året slik at man får benyttet de hele sesongen.
Jeg har forresten valgt screen uten fjernkontrol siden jeg ville styre de med knx, fjernkontrol er vel det vanligeste tipper jeg.
Vet ikke om Umbra har fått det med på siden sin men det er mulig å få lakert de i valgfri farge slik at de matcher boligen. Jeg har valgt en mellomgrå duk (litt mørkere på innsiden, ikke velg lys duk iallefall, den ser du dårligere gjennom og huset ser ut som en bunkers.
Ellers vil jeg anbefalle å være to personer når det skal monteres, jeg gjorde jobben alene og det var krevende. Det beste er å ta ut selve rullen når en monterer kassen og sideskinnene også smetter man inn rullen etterpå.
Til slutt ett tips til de som har dype karmer eller bygger nytt, monter vinduet litt lengre inn i nisjen enn normalt, hvis du holder av 10cm kan du montere hele kassetten og skinner inne i nisjen, du må da montere den med baksiden ut for å få en jevn front, da passer du på at duken er montert bak-frem.

Jeg klarte å knekke ene sidefestet mitt, noe som hadde vert ungått om jeg ikke monterte det alene, Umbra fikset dette ved å sende meg ny kostnadsfritt.
   #7
 650     Trondheim     0

Hei

Dette så greit ut ja, og det som KE skriver kunne jo nesten vært meg. Selgere som må komme på befaring, og priser som ikke alltid virker helt fornuftige. Det er litt slitsomt å måtte ha besøk av 3-4 selgere bare for å få sammenlignbare priser synes jeg.


KE,

Du har satt inn screens ja skjønner jeg, skal etterhvert etterisolere utvendig så da får jeg vinduer inntrukket så har også tenkt å ha screens inn i nisjen slik som du beskriver. Smart som du skriver om å montere med baksiden ut så duken går nærmest i ett med fasaden.

Fikk du satt skinner inne i nisjen slik at den er 90grader på selve husveggen. Altså at den sitter i den planken/platen som går ut fra vinduet og til panelet. Skjønner du hva jeg mener ?


Mvh
Kristian

KE
   #8
 3,674     Hordaland     0
Jeg skjønner hva du mener men jeg hadde ikke muligheten til å montere de på denne måten, det var mer som ett tips til de som kan. Det er fullt mulig å montere sideskinnene på siden istedet for i bakkant, kassen på toppen hviler på sideskinnene.

Jeg har valgt å montere kassen oppe i takutstikket enkelte plasser siden vinduene står så høyt på veggen, da er det bare nederste profilen under duken som dekker hullet i takutstikket når de er oppe.

På skyvedøren byttet jeg ut bordene rundt karmen og erstattet med noen dypere, da kan jeg åpne opp døren mens solskjermen er nede, brukes som myggnetting på sommerkveldene.
  (trådstarter)
   #9
 44     Sandefjord     0
Hei, KE og varg

Hyggelig at du er fornøyd, KE - og fint at dere engasjerer dere! Et par innspill til tråden deres;

[...] Det er fullt mulig å montere sideskinnene på siden istedet for i bakkant, kassen på toppen hviler på sideskinnene. [...]


Forboring av styreskinnene kan angis ved bestilling slik at de tilpasses enten nisje- eller karmmontasje.

[...] På skyvedøren byttet jeg ut bordene rundt karmen og erstattet med noen dypere [...]


Her finnes det også egne plast-chims og/eller braketter som fungerer som avstandsstykker mellom vegg og styreskinne. Kan angis ved bestilling.

Ellers er det bare å kontakte oss før bestilling hvis du har spørsmål eller spesielle problemstillinger.
Signatur
   #10
 650     Trondheim     0

Hei KE/UMBRA,

Takk dette høres lovende ut. Har hatt en ide i lengre tid om få screens integrert inne i nisje den dagen jeg skifter kledning og etterisolerer. Har store vindusflater som fra våren 2017 trenger solskjerming men vil ikke ha noe innvendig gardin/plisse/lamell/etc. greier.

Mvh
Kristian