3,985    16    5  

Mobil-app for fyllmasser (vil ha/vil bli kvitt) lansert på iOS og Android

 241     Jar     2
Hei.

Jeg representerer akkurat med dette innlegget et IT-firma som nettopp har sluppet versjon 1.0 av app'en Move It.

Move It for iPhone/iPad:
http://itunes.apple.com/US/app/id974239518
(merk: Google Maps må være installert)

Move It for Android 4.4 og nyere:
http://play.google.com/store/apps/details?id=com.moveit.MoveItNorway

Dette er en app vi har utviklet for en kunde som er maskinentrepenør og som så seg lei av å måtte kjøre mange mil for å bli kvitt fyllmassene han har gravd ut, og like mange mil for å kjøpe andre masser han trenger.
Tidligere ser jeg det var en nettside som het fyllmasse.no som flere her inne har brukt, dessverre og av for meg ukjent grunn virker det som at de har pakket sammen så jeg regner derfor ikke med å tråkke noen på tærne her.

Tilbake til app'en vår - den er relativt enkel i bruk, sentrert rundt velkjente Google Maps, der man ser ikoner for henholdsvis "vil ha" og "vil bli kvitt".
Man har også en meny der man kan legge inn egne annonser for å få eller bli kvitt fyllmasser, sprengstein, etc. og få søkt fram og listet opp annonser i en viss radius av der man befinner seg.

Vår kunde har nok planer om å ta seg betalt for bruk av appen på sikt, men foreløpig og antakelig i en god stund framover er den 100% gratis i bruk, til og med uten reklame Wink

Nå ønsker vi bare at flest mulig kan bruke den og få løst problemet med å bli kvitt fyllmasser eller å få sprengstein eller andre drenerende masser mye rimeligere og mer tidseffektivt enn å måtte kjøre til deponier etc.
Da får vi også sett hvordan dette funker "på ekte" og få avdekket feil som det sikkert fortsatt er noen av!

Vennlig hilsen
Christopher

Mobil-app for fyllmasser (vil ha/vil bli kvitt) lansert på iOS og Android -  - grennessMobil-app for fyllmasser (vil ha/vil bli kvitt) lansert på iOS og Android -  - grenness

   #1
 5,416     Langhus     0
Virker som en nyttig greie, særlig nå som fyllmasse.no er nedlagt.
Signatur
   #2
 10,486     Akershus     0
Enig, dette er en tjeneste mange burde hive seg på. Fyllmasse.no reddet meg da jeg holdt på med utgraving, men det var veldig, veldig lite aktivitet der. Jeg reklamerer gjerne litt for denne appen på budsjettmaskiner.no , men syns absolutt den bør forbli en gratistjeneste. Med så lite aktivitet det var på fyllmasse.no , så bør fokus heller være på å gjøre appen kjent, enn å skvise penger ut av den. Din oppdragsgiver tjener det lett inn hvis de slipper litt kjøring.
For videreutvikling vil jeg anbefale at det blir lettere å se hvor det tilbys/ønskes masse, uten at man må åpne hvert oppdrag i google maps. Det burde være ganske greit å legge til postnummer/sted i summeringen.
Signatur
  (trådstarter)
   #3
 241     Jar     0
Hei, og takk for tilbakemeldinger.
Ja, det er fortsatt mye som kan forbedres i brukergrensesnittet/brukervennligheten, så det vil nok bli gjort et løft her om ikke så lenge.
Det er også mange spennende ekstrafunksjoner som vi har planer om, vi har brukt mye tid på å få "motoren" som går på serveren til å være modulær og skalérbar slik at flere produkter, tjenester og annen funksjonalitet relativt enkelt kan legges til senere enten som en del av samme app eller skilt ut som en ny app.

Vennlig hilsen
Christopher

PS. Jeg hadde selv et garasjeprosjekt for en del år siden der mye masser ble gravd ut og hvor jeg sparte veldig mye tid og penger på at jeg fant en tomt i nabolaget der de trengte masser... Men jeg tenkte ikke dengang verken på å lage en nettside, langt mindre en app Wink
http://byggebolig.no/garasje-anneks-og-uthus/garasje-som-mures-inn-i-terreng-noen-ide-pa-kostnadsanslag/msg231956
   #4
 650     Trondheim     0

Hei !!

Dette høres jo ut som en flott ide, jeg visste ikke om tidligere fyllmasse.no heller, og når man har en drøm som innebærer at alt fra <5m3 til >500m3 fjell kan fjernes fra tomta (avhengig av ambisjoner og faktiske muligheter) så er dette med å bringe drømmen nærmere virkelighet kanskje.

Registret og håper flere i mitt område gjøre det samme.


Mvh
Kristian

   #5
 797     Nes, Akershus     0
Genialt!! Selv skal jeg "bygge bro", eller iallfall legge rør i ei grøft og fylle over så hestene og Tore Traktor kommer ut i skogen! Registrert!
Signatur
  (trådstarter)
   #6
 241     Jar     0
Her er et intervju fra en lokalavis gjort med vår oppdragsgiver for noen dager siden, sånn til info...

Mobil-app for fyllmasser (vil ha/vil bli kvitt) lansert på iOS og Android -  - grenness
   #7
 430     Akershus     0
Virkelig noe som trengs. Men skulle gjerne sett en nettside som man kan bruke også.

   #8
 24     0
Skjer ingenting når jeg prøver å logge inn? Er stuck i bildet der jeg skal oppgi e-post og passord. Edit: HTC M8 med nyeste android oppdatering
  (trådstarter)
   #9
 241     Jar     0
Skjer ingenting når jeg prøver å logge inn? Er stuck i bildet der jeg skal oppgi e-post og passord. Edit: HTC M8 med nyeste android oppdatering

Veldig merkelig, ikke minst fordi en av utviklerne våre har samme tlf...
Send meg gjerne en privat melding med info om dette ikke gir seg, så skal vi selvsagt se på det.

EDIT: om du (og andre) som opplever problemer særlig med pålogging, men også med andre ting, sender meg PM med en beskrivelse men helst også en så nøyaktig tidsangivelse av når dere opplevde problemet, så er det til stor hjelp da vi da går inn i våre nokså omfattende logger og stort sett kan finne tilbake til akkurat din sesjon og der se hva som skjer/ikke skjer. Legg også ved brukernavnet dere har på app'en (eller brukernavnet dere forsøker å opprette).

Mvh
Christopher
Siste redigering: Friday, May 15, 2015 3:51:13 PM av grenness
   #10
 813     Østfold     0
ser inntreesangt ut Smile
Signatur