2,445    3    0  

Östberg Norge på ByggeBolig

 5     0
Hei
Jeg heter Øystein og jobber i Östberg Norge AS. Vi selger, prosjekterer og leverer ventilasjonsanlegg, sentralstøvsugere og vifter av høy kvalitet til privatboliger og næringsbygg rundt om i Norge, og vet at god luftkvalitet gir bedre livskvalitet!

Jeg deltar i forumet for å bidra med våre erfaringer med egne produkter, men kanskje enda viktigere: For å lære av dere - forumets brukere. Hva dere lurer på? Hva slags behov dere har?

Jeg skal prøve å bidra med så mye jeg kan, og sammen med mine 20 kolleger i Östberg Norge prøve å hjelpe alle som måtte ha behov for det. Både ris og ros er flott, og begge deler mottas med takk!

Litt nyttig info: Det stilles strenge krav til ventilasjon og ventilasjonsanlegg i alle nye boliger i Norge. Samtidig er det ikke satt noen krav fra det offentlige i forhold til installasjon og igangsettelse. Når brorparten av alle reklamasjoner dreier seg om feil montering, sier det seg selv at skoen trykker mest her.

Vi i Östberg Norge driver ikke selv med installasjon og montering. Likevel skal jeg prøve å svare på alle spørsmål forumets brukere eventuelt måtte ha i forbindelse med nettopp dette. Det er bare å ta kontakt om du lurer på noe!

Til slutt litt om våre produkter slik at du vet hvem jeg representerer:

– HERU ventilasjonsanlegg med roterende varmegjenvinnere. Tilfører huset ren og frisk luft, gjenvinner opp til 84% av varmen i huset ditt og bruker lite strøm.

– BEAM sentralstøvsugere fra Electrolux. Produsert siden 1957 og er i dag verdens eldste, største og ledende produsent på markedet. Vi har også en egen merkevare med støvsugere, produsert av Electrolux.

– ÖSTBERG vifter til alle typer bygg. Avsug – tilførsel – fukt, lukt, radon o.l.

Jeg gleder meg til å delta i forumet!

Med vennlig hilsen
Øystein i Östberg Norge AS
Signatur

HSt
   #1
 36,844     Lillestrøm kommune     0
Velkommen på BB.

Jeg kan opplyse om at dere er den (eneste? ) leverandør vi har funnet som leverer plastrør i lange lengder egnet for radonsug.

Nå fant vi dere for sent til at jeg kjøpte fra dere, men rør med ekstra tetting og tilgjengelighet på slake lange bend er begge positivt. 

Nå kjenner jeg ikke vifteserien deres så jeg har ikke erfaringer med noen av disse. Generelt er det mye å spare ved å kjøpe produkter fra andre enn Radon-spesial firma.  (trådstarter)
   #3
 5     0
Hei og god formiddag;Plastrør er omlag 4 - 6% dyrere enn spiro. Fordelen er imidlertid at kapping og skjøting er forholdsvis mye enklere. I tillegg er plastrørene helt "rene" innvendig i forhold til overflaten.
Signatur