264    6    0  

Frostskadedekning

 147     Arendal     0
Vi hr utendørs jacuzzi på hytta, og det snakkes mye om strømbrudd for tiden...   Vil ev frostskader på en jacuzzi bli dekket av vanlig hytteforsikring?

HSt
   #1
 16 757     Sørum     0
Er det plutselig ytre skade ? Ville tro at du har ansvar her. Tappes og blåses tom for vinteren ?  
   #2
 1 080     Sørlandet     0
ring og spør. Villaforsikringen hos oss skal dekke det (sa de)men om skaden skjer så forandrer de muligens mening.
HSt
   #3
 16 757     Sørum     0
Det er sitte på baken og vente på skade og så få det dekket jeg lurer på, hjemme har dere fel en form for tilsyn ? Det finnes fjernvarsel for både strømbortfall og temperatur, men vet ikke helt hva planen skulle være.
  (trådstarter)
   #4
 147     Arendal     0
Vi har strømbruddvarsel, og 1200l 38graders vann i en nedgravd isolert spa fryser ikke på de timene det tar å kjøre til hytta så dette er nok et ikke-problem.. Men skulle mot formodning et eller annet ryke slik at bruddvarselet ikke registrerer det er det greit å vite om en må ha egen dekning, disse badene er jo ikke akkurat gratis...
   #5
 1 080     Sørlandet     0
Var ute for at en trykksensor satte badet i feilmodus. Oppdaget ikke dette den uka. Strømmen var der fortsatt så det eneste som kunne oppdaget dette er en eller annen form for temperatursender.

Ville sendt forsikringsselskapet en mail og spurt om dette er dekket. Da får du ett skriftlig svar og har du strømbruddsvarsel kan de vel ikke hevde uaktsomhet?
HSt
   #6
 16 757     Sørum     0
Enig at det virker da noe bedre, jeg var redd for at en behaglig skulle bare sitte i sofaen og vente på at det evt frøs uten noen form for sikringstiltak.