1,061    13    0  

Har noen med F-gass sertifisering kjøpt varmepumpe uten å være tilknyttet autorisert bedrift?

 21     0

Grunnen til at jeg spør er at jeg har høyeste F-gass sertifisering, men er ikke tilknyttet noen bedrift. Jeg har forstått det slik at tidligere var det ikke noe problem å vise frem sertifikatet når du skulle ut og handle varmepumpe. Men slik jeg leser reglene nå så står det at du også må være tilknyttet sertifisert virksomhet. Er det noen med sertifikat som har fått kjøpt varmepumpe i det siste privat? Sjekker forhandlere av varmepumper bedrift også eller blir det praktisert ulikt av de som selger?

   #1
 748     0
Har lest at noen avtaler at firma skal komme, men når tiden nærmer seg så avbestiller de og sier at de ikke vil ha noen installasjon. Da gjør de det selv.
   #2
 19     0
Jeg viste de kortet mitt fra isovator, fikk de til å skrive at jeg var sertifisert på bestillingen til montør sist jeg handlet pumpe til kjelleren. Slapp ikke unna bestillingen av montør, men de ringte meg og jeg sendte de bilde av sertifikatet, og har siden ikke hørt noe mer.
Så det er nok ikke noe problem hvis du har sertifisering.
   #3
 1,749     Norge     0
Kan man ikke bare oppgi ett firma som er godkjent? De trenger ikke vite det selv.
  (trådstarter)
   #4
 21     0
Kan oppdatere at jeg kjøpte pumpe fra Jula og at jeg fylte ut skjema etc og bare utelot foretaksnr eller hva de spør om. Hentet i varehuset og ble ikke spurt om noe som helst og måtte ikke vise frem sertifikatet en gang.
TSt
   #6
 14,529     0
Uten montasje får en ned mot kr 4990,- så det kan være til en annen bruk enn de vi får til 20' med montasje.

TSt
   #8
 14,529     0
Men pass på at de har lav temp modus. Har en ikke det så sparer en trolig lite med varmepumpe.
   #10
 5,432     Akershus     0Og varmepumpen leveres med ferdigfylte rør!:D

Tror ikke du får den på tilbud lenger. Det er vel kun den som er merket SC-JA som kommer med hurtigkobling. 4,9 kw kr.9999,- Tidligere fikk du den for kr. 6999,- eller der omkring.