#11
 25,069     Akershus     0
Hva med å kjøre 40-50 grader direkte fra vp til dusj og sette opp en 5l OSO i kjøkkenbenken med 40-50 grader inn. Glodhett vann i kjøkkenkrana.
Signatur

   #12
 2,435     Hordaland     0
Har prøvd å foreslå samme løsning som KjellG kommer med, men folk her på BB-forum er tydeligvis ikke så interessert i det. Smile Energibesparende derimot: helt klart! Smile
Signatur
   #13
 6,009     Finnmark     0
Har prøvd å foreslå samme løsning som KjellG kommer med, men folk her på BB-forum er tydeligvis ikke så interessert i det. Smile Energibesparende derimot: helt klart! Smile

Tror de fleste som anskaffer VP bare kjøper de anleggene som er "ferdige", med de svakheter som automatisk oppstår......
Mange med nye hus som har lang ventetid for å få varmtvann i kjøkkenet eller på bad pga at alt teknisk er plassert lengst unna......Her ville en liten vvb gjort underverker Wink


Signatur
  (trådstarter)
   #14
 3,575     buskerud     0
Eh.. Jeg driter i varmen på vannet på kjøkkenet;-)
Var overlykkelig da jeg satt inn en bereder og blandet til ca 55-60grader .. Etter flere år med vann fra tappespiralen på oljefyren.. Altid gøy med 80-90 grader vann i krana. Never again! Nok skolda hender..

Jeg vil faktisk ikke ha det., jeg fortsetter å ta sjansen..

Men gode løsninger for de som vil ha det da Smile




  (trådstarter)
   #15
 3,575     buskerud     0
Men hadde vært hyggelig om en eller annen med løsning med innebygget bereder og vekselventil har sjekket hvor mye kwh vp bruker på sommerdrift en mnd med hovedsaklig varmtvanns produksjon
Også kult om noen med en vp mot en dobbeltmantlet har tall på hva de sparer på varmtvann med den lille forvarminga de gir 

Fordi det var poenget mitt med denne tråden Smile
   #16
 1,421     Bærum     1
Hva med å kjøre 40-50 grader direkte fra vp til dusj og sette opp en 5l OSO i kjøkkenbenken med 40-50 grader inn. Glodhett vann i kjøkkenkrana.

Jeg kjører 50 grader fra tappevannsspiral rett ut både på kjøkken og bad. Hva er greia med å ha så varmt vann på kjøkkenet? Du dreper ikke særlig mye bakterier "on the fly" før du vipper over 73 grader og det har jo ikke engang oppvaskmaskinen. Vi har definitivt ikke behov for skoldhett vann på kjøkkenet.
Signatur
   #17
 25,069     Akershus     0
Kan være enig i det, men ofte er det endel avstand til kjøkken med ditto irriterende ventetid, også på 50 grader. Dog, kan jo variere fra hus til hus.

Ville bare peke på muligheten, hva folk velger er jo opp til hver enkelt.
Signatur