60    3    0  

Vond lukt på badet

 5     0
Hei folken. Lurte på hvis noen har noe erfaring med dette. Jeg har leid ut leiligheten for ca 3 år og bestemt meg å pusse opp og selge den. Da tok jeg den over fra leietakeren, merket jeg at en spesielt lukt på badet, nesten sånn dårlig fuktighet lukt i kjeller. Jeg tenkte meg at jeg skal pusse opp og lukten skal vekk. Men etter ble jeg ferdig med oppussing (flis på gulvet, veggpanel, ny dusj og servant, osv), alt nyt, fortsatt kjenner jeg den lukten på badet. Det er ikke hele tiden, men av og til. Leiligheten er fra 1992 og har ikke vift på badet. Det er bare 3 avtrekksventiler (mekanist ventilasjon system antar jeg). På forhånd, takk for hjelpen.

TSt
   #1
 7 543     0
Det er jo litt dumt å gjøre noe før en sjekker. Vann skadet bad er jo mine tanker. Hvis alt bare er lagt utenpå gammelt vet der jo ikke om det er vått på innsiden. Rart med ting fra 92 uten avtrekk. Ville aldri turt å leie ut noe uten fuktstyrt vifte som ikke kan slås av.
  (trådstarter)
   #2
 5     0
Takk for svaret. Ja, kanskje det var dumt å ikke sjekke først. Men jeg har bodd i denne leiligheten selv for 5 år og aldri opplev dette. Det er jo varmekabel på gulvet som fungerer bra og må bidra til å redusere fuktighet. Og som sagt det er ikke kontinuerlig fuktig lukt, kanskje en eller to ganger hver dag. Kanskje dette er en ting å gjøre med ventilasjon? Synes du det er lurt å installere en fuktstyrt vifte? Hvem kan jeg eventuelt be om hjelp? Ventilator expert? Eller?