#21
 5,569     0

Jeg syns egentlig den forsiden er litt uinteressant, men det gjør jo ikke selve forumet noe mindre interessant av den grunn.


Tror kanskje det helst vil være nye brukere forsiden fungerer best mot. For eksisterende brukere, og gjerne oss som har vært her mange år, tror jeg kanskje at forsiden være en parantes slik den gamle var?


Det jeg syns, og det har jeg mast om tidligere, er at det skulle vært en bedre løsning for smarttelefoner (talpatalk?) [...]


Jeg bidrar gjerne litt til det maset. Jeg bruker byggebolig.no en del på telefon. Det er rett og slett håpløst, åpenbart, da siden ikke er bygget for mobile plattformer.


For min del leser jeg hva andre skriver, og svarer jeg der jeg kan hvis jeg dumper over ting. Jeg går ikke innom alle kategoriene for å lete etter ting der jeg kan bidra.


Jeg også. Jeg bruker konsekvent "siste innlegg"-listen på høyresiden for å finne "nye" innlegg. En sjelden gang kan jeg bruke søkefunksjonen dersom det er noe spesifikt, men det er sjelden for min del. Men det er nok nesten like mange bruksmønstre som det er brukere, så det er ikke lett å vite hva "de fleste" liker. I tillegg er det jo slikt at sosiale medier er vektet på entusiasme. Innlegg representerer dermed ikke nødvendigvis et gjennomsnitt. I tillegg ligger det kanskje litt i menneskets natur at man blir mer engasjert når man er uenig, enn når man er enig (den som tier samtykker, osv). Så inntrykket fra en tråd som denne blir kanskje litt feil.