3,979    66    2  

"Ny" bil som kan trekke 3500kg

 8,022     Bærum     0
Snuser litt på større bil, helst med 7 seter, 4wd og diesel+automat. Hengervekt 3.5tonn.
Hvilke biler kan være aktuelle?
Har sett på Land Rover Disco2 og Mitsubishi Pajero rundt 2002-2004 modeller. Noen som har noe godt eller vondt å si om disse?
Smile

   #1
 543     Asker     0
Midt'i bushen er jo en traver av en riskoker. Den fungerer. Har aldri hatt eller kjørt, men kjenner flere godt fornøyde eiere.

Disco. Har hatt, skal ALDRI ha igjen! Denne ble kjøpt for å trekke tunge hengere og utstyr. Noe den i og for seg gjorde bra. Kjørekomforten var også god. Men verksteds regningene skyhøye! Ihvertfall hvis jeg var dum nok til å koble til hengerkontakten...... andre ting som jevnt gikk var laste brems føleren, el vindu og sentral låsen hadde vel 1 runde med startsperra også.... Kjøpte den som 1 år gammel og solgte under året etter. Regner med at det var en grunn til at den første opprinnelige eieren hadde samme erfaringen siden han solgte den innen første året?

Jeg har 5 hengere, alle i orden. Men koblet jeg en av disse til Discon, så rakna elektronikken. 2 ganger så mye at den måtte på verksted å flashe hele motorstyringen på nytt. Typiske scenarioer: blinke til venstre= passasjer vindu gikk ned. Bremse= nødblink starter og vindusvisker på full rulle ++++
Signatur
   #2
 575     Romerike     0
Ja, hvis valget står mellom disse to så ville jeg gått for Pajero'en.
   #3
 2,264     0
Har aldri vurdert noen av disse bilene, så jeg er ingen ekspert, men jeg hadde valgt Pajero med mindre du har et tonn med penger å bruke på litt bedre kjørekomfort. Discovery er vel kjent for elektriske feil som dukker opp tilsynelatende uten årsak, som tilsynelatende er umulig å rette og som koster uforståelig mye å rette.

   #5
 255     Trøndelag     0
Ssangyong Rexton? trekker 3500 kg framtil 2007/08 og 3200 kg etterpå.
Signatur
   #7
 255     Trøndelag     0
Tenke itj på rodius du no? Rexton e no litt tøff...
Signatur

  (trådstarter)
   #8
 8,022     Bærum     0
Hehe, nei, skjønte at det var Rexton det var snakk om. Den blir litt for avantgardistisk for meg, pluss at den er laget i Korea...Ikke et land jeg forbinder med kvalitets automobiler for å si det slik  Grin
   #9
 255     Trøndelag     0
Aha. Faktisk mye bedre kvalitet enn navnet skulle tro. Sjøl om æ e "inhabil" etter 4 år som merkemekaniker da,så mene æ d e brukbar bil.. MEn utseende e jo opp te hver enkelt da..
Signatur